Victorian Disco Cosmetics, my collection!

22:29

Helloooooo! :D

Danas Vam predstavljam jednu divnu stranicu koju sam otkrila prije nekoliko mjeseci i oduševila se njome!


Vlasnica je djevojka po imenu Ashley koja je jedna od najpristupačnijih osoba koju sam imala priliku kontaktirati o bilo čemu što me mučilo, od slanja paketa, novih kolekcija, čavrljanja nevezano o njezinoj firmi...

Njezine kolekcije su vrlo zanimljive i inpirirane geek stvarima npr, Ratovi zvijezda, Doktor Who, Mjesečeva ratnica (anime) itd.

Kako i sama naginjem na tu stranu i obožavam Mjesečevu ratnicu i takve stvari (dijete 90-ih što ćete :D) morala sam probati neke pigmente i mogu reći da sam oduševljena!

Cijene su također pristupačne, od 2-2,25$ za mini jar (1g), te 4,5-5,5$ za full size jar (2g), shipping za Hrvatsku je 8$ no Ashley toliko često ima rasprodaje da su cijene još i pristupačnije, te sam već 3 puta naručivala od nje na rasprodajama. Ne znam kako da ju više pohvalim, jer su joj i teglice tako slatke sa tim naljepnicama a i humoristične da ih jednostavno obožavam! Pigmenti jako dugo traju na mojim masnim kapcima, ali naravno s bazom, rekla bih 8 sati sigurno sam ih imala na kapcima i mogli su još trajati da ih nisam skidala prije spavanja :D Pigmentacija je također odlična i nemam niti jednu zamjerku na ove pigmente! Napomena: svi  su pigmenti veganski.

No krenimo na fotkice da vidite o čemu se tu zapravo radi.


Ovo je moja kolekcija od 14 pigmenata, i još su mi neki na putu, no o njima kad paketić dođe :) Vidite kako su slatke teglice, a tek naljepnice :D


Ova mi je jedna od dražih, malo humora inspiriranog Sumrak sagom hehe :D Sada ću pokazati pigmentiće po malim hrpicama radi bolje preglednosti :)


Prva slikica radi usporedbe, prva slika gore, lijevo je full size jar od 2g proizvoda, desno mini size od 1g proizvoda, slika dolje usporedba pigmenata sa Essence pigmentima, da dobijete bolju sliku o veličini.


Ovo su moje full size verzije. Prva slika pokazuje izgled teglice, a druga slika prikazuje kako izgledaju naljepnice na dnu na svim teglicama. Na dnu osim naziva, sastojaka piše i dali su pigmenti lip safe ili not lip safe verzije.


Prve 2 slike gore prikazuju pigment po nazivu Angry church drivers (naljepnica sa bakicom koja drži pištolj xD). Boja je predivna, pink boja sa primjesom ljubičaste sa zelenim odsjajem koji se na drugoj slici najbolje vidi na poklopcu. Youngling je lila boja, sa sitnim, skoro neprimjetnim shimmerom. Forest moon je zelena sa zlatnim shimmerom. Sve su ovo divne, nježne nijanse.Na ovoj slici se definitivno bolje vidi taj zeleni shift boje na pigmentu Angry church drivers. Predivno!


Slijedi Sailor Scouts (Reformulated) Collection. Imam 4 pigmenta iz ove kolekcije, ali ne mislim stati na samo 4 jer su svi jednostavno predivni.


Sailor Moon (Usagi) je bijela boja sa zlaćanim odsjajem i šljokicama, Sailot Pluto (Setsuna) je smaragdno zelena boja sa ljubičastim šljokicama, Sailor Galaxia je duboka zlatna boja i Queen Beryl je rubin crvena sa plavim školjicama.Malo bolja slika da se vidi taj zlatni odsjaj prve nijanse i ljubičaste šljokice na drugoj nijansi.


2 pigmenta su iz Azeroth kolekcije, druga dva su iz Interwebz kolekcije. Jockey! je nude nijansa sa zlatnim shimmerom, Lollerskatez je srebrna nijansa sa mnogo raznobojnih školjica, Sapped je žuta mat nijansa, Sin'Dorei je malo tamnija nude nijansa sa zlatnim i rekla bih rozim odsjajem koji se najbolje vidi na kapku, moja omiljena nijansa!


Na ovoj slici se malo bolje vide te šljokice u Lollerskatez nijansi :D


I zadnje 3 nijanse, 2 iz Interwebz kolekcije i jedna iz kolekcije nastale iz šale, Still a better love story.


AY SEXY LADY je crna mat nijansa sa puuuno raznobojnih šljokica, All the things je smeđa taupe nijansa sa crvenim i plavim šljokicama (jedna od omiljenih nijansi) te zadnja, prekrasna nijansa, Angry Italian Vampires (ah taj Twilight :D) je crno-smeđa nijansa sa crvenim shimmerom i crvenim odsjajem.


Na stranici Victorian Disco je ova zadnja nijansa najvjernije pofotkana jer moj fotić nije bio previše raspoložen za hvatanje tog prekrasnog crvenog odsjaja.

I to bi bilo to, čekirajte ove pigmente koji dolaze u svim mogućim kombinacijama boja i šljokica. Do sljedećeg posta, papaa :D

You Might Also Like

0 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin