Victorian Disco new package!

17:50


Stigao je i moj novi paketić od Victorian Disco kozmetike :D Svi već znate kako sam oduševljena ovim pigmentićima tako da sigurno na nekoj od sljedećih rasprodaja naručujem nove :D

Na ovoj rasprodaji sam uzela 3 pigmenta i 3 teglice šljokica, a Ashley je imala akciju da ako se potroši više od 10$ (nakon što se oduzme popust) dobiva se gratis pigmentić koji je bio tajna :D Obožavam te njezine gratis pigmentiće jer me svaki puta iznenadi boja koju dobijem.

Vjerojatno prepostavljate da je taj gratis pigment onaj sa upitnikom na poklopcu, predobro je smislila tu foru :D Čak je i ime dosljedno cijeloj toj tajnovitosti a ono glasi: I'm Super Secret :DSve o pigmentima možete pročitati u ovome postu, pa neću s time duljiti a Vama prepuštam da uživate u slikicama. :)
Krenimo sa grupicama :)I'm Super Secret je smeđa nijansa sa rozim podtonom i shimmerom, Sin'Dorei je nijansa koju sam naručila u full size verziji jer sam imala i mini size verziju te mi je to najdraža boja i morala sam ju ponovno naručiti :) Dakle Sin'Dorei je tamnija nude nijansa sa zlatnim i rozim odsjajem, Zug Zug! je smeđa nijansa sa zlatno-bakrenim odsjajem, prelijepa nijansa! Te zadnja For The Horde je crvena nijansa sa sitnim neprimjetnim shimmerom.


Prva slika je bez, druga sa blicem. Slika ispod malo bolje dočarava taj zlatni odsjaj na nijansi Zug Zug!


Te sad slijede šljokice koje sam prvi put naručila, ali sigurno neću stati na samo ove tri nijanse :DSteady Aim su raznobojne šljokice na srebrnoj bazi, Desert Eagle su zlatne-srebrne i brončane šljokice te Choppa Gunna su raznobojne šljokice na crnoj bazi.


Prva slika bez, druga sa blicem. A slika ispod pokazuje malo uvećan mutniji prikaz šljokica.


To bi bio dodatak mojoj postojećoj kolekciji, te jedva čekam nove kolekcije da vidim što će Ashley smisliti. :D 

You Might Also Like

0 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin