Avon Perfect Kiss lipstick & Glimerstick lip liner

23:18


Helloooooooooooooooo! :D

Danas pišem o ovim divotama iz Avona. Ovo je moja prva kupovina iz Avona i za početak sam se odlučila za ova 2 proizvoda.

Ovaj ruž mi je zapeo za oko u Pixiwoo videu kada je Sam pokazivala jedan make-up i skroz sam se zaljubila u nijansu.


A uz ruž sam morala uzeti i jednu olovku za usne jer sam jednostavno morala :D

Dakle izbor je pao na Perfect Kiss ruž u nijansi Deep Orchid i lip liner u nijansi Red brick.Ova olovkica mi se sviđa, te si planiram uzeti još par nijansi da ih imam u kolekciji. Ovo je crvena nijansa, tekstura linera je nešto suša od recimo Essence olovaka ali to znači i da traje dulje na usnama. Još jedna stvar koja mi se sviđa je ta što se ovaj liner ne mora šiljiti što jako volim, a opet kada se istupi ovaj vrh neće biti neprecizna nego naprotiv. Pigmentacija je odlična i stvarno mi se jako dopada ovaj liner i drago mi je da sam ga isprobala. Ali to neće biti drago mojem novčaniku :P

Cijena ovog linera je 46kn, a na akcijama se može naći i za 30-ak. Mislim da je omjer cijene i kvalitete zadovoljavajući.Perfect Kiss ruž u nijansi Deep Orchid sam kao što ste pročitali vidjela u videu i to je bila ljubav na prvi pogled. Jedva sam čekala da mi dođe da ga isprobam i nisam požalila.

Ruž je pigmentiran, lijepo se nanosi, vrlo je ugodan na usnama, jedino se može malo razlijevati na usnama jer je malo ''rijedak''. A zbog toga je i trajnost malo kraća jer je izrazito hidratantan i na usnama ga osjećam kao neki balzam, a ne kao ruž. Sviđa mi se sve, od teksture, boje i ambalaže koja je čvrsta i lijepa, ogledalo izgleda, jedino vas mogu zasmetati otisci prstiju koji ostaju na ambalaži ali meni je to ok jer mi ga nije teško obrisati.

Još jedna pozitivna strana je ta što ruž ima SPF 15 što će zaštititi usne od štetnog sunčevog zračenja. Dakle također sam zadovoljna ovim ružem i nabavit ću si još par nijansi kada opet bude na sniženju. Ovaj ruž košta 59kn, a na sniženju sam ga platila 35kn. Također mislim da je omjer cijene i kvalitete zadovoljavajući.

A za kraj evo i swatcheva.


To je moja prva kupovina iz Avona.

Koristite li Avon proizvode? :)

You Might Also Like

2 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin