Avon tekući flaster protiv mitesera & Nesura Black Black Charcoal Nose Pack - usporedna recenzija

11:38

Vjerujem da danas, kada je stres na visokoj razini i kada se ne hranimo baš najzdravije, ima mnogo nas koji muku mučimo sa miteserima.

Točnije ja muku mučim s njima na području nosa, brade i malo između obrva i iznad njih. Nemam sliku cijelog lica nego samo jednu na kojoj se dobro vidi moj problem.

Dakle, mrzim te male crne napasti koje mi zagorčavaju život i nerijetko se upale pa mi nastane HUUGE prištić, a da ne spominjem kako to neugodno boli.

Zato uvijek tražim riješenja pomoću kozmetičkih proizvoda i prije 2-3 mjeseca sam vidjela da je u avon došao tekući flaster za mitesere. Pomislila sam si njah, kakva glupost i kome to može koristiti, ali rekoh, za te pare, nekih 50-ak kn kolko se sjećam, idem isprobati možda mi pomogne...

Za to vrijeme dok mi je trebala stić moja narudžba od frendice, trebala mi je stić i narudžba Nesura flastera za mitesere, s tim da sam čekala mjesec i dva tjedna jer se seller ispričavao kako su imali problema sa nabavkom proizvoda sa skladišta te da pričekam (nakon mjesec dana čekanja) još par tjedana da proizod dođe. U znak isprike poslao mi je i Nesura Black Black tekući flaster za mitesere uz flastere. Rekoh hej, nikud mi se ne žuri, sve ok pajdo, još je dobro i ispalo, dobila sam proizvod gratis koji vrijedi 6,5$, YAY! Dakle preračunato oko 39kn.

I sad krenimo sa usporednom recenzijom, moji dojmovi slijede.


Ovo je Avonov tekući flaster, a Avon o njemu kaže ovo:'' Gotovo je! Raskini s miteserima i začepljanim porama u jednom potezu i uživaj u čistoj, glatkoj i mekoj koži.''

Hm, zvuči idealno zar ne? E sad, toliko sam se veselila isprobavanju ovog flastera da sam od njega očekivala čudo. Pročitala sam recenziju na jednom blogu, dan prije nego je taj katalog i flaster bio dostupan, kako je ovaj flaster čudo, da cura nije ni znala da ima mitesere i da su jednostavno svi stršali sa tog flastera kada ga je skinula sa kože. Sumnjivo jelda, ko ne zna da ima mitesere i onda odjednom pun flaster iglica, pih...

Ova tubica ima 30 ml, mala je i sad nakon što sam ju koristila nekih 3-4 puta, imam osjećaj da flastera imam još za 2-3 korištenja. Dakle relativno se brzo troši. 


Formula je gusta i voli se rastezati po prstima kada se stavlja. Kada ju imam na koži prisutan je osjećaj hlađenja što pripisujem salicilnoj kiselini (s kojom sam ove godine imala neugodnjak, grrrr) i nakon ovog flastera dakle ne smijem van na sunce nikako, a-a, no no.

Kada sam stavila flaster, on je svaki put počeo curiti sa mjesta na kojima sam ga nanijela, kao da se u dodiru s toplom kožom počeo topiti i zato treba stavljati tanki sloj flastera, makar po mom mišljenju nema svrhe stavljat flastera u debljini papira jer kako će to onda išta izvući iz kože pitam se... Pisalo je u katalogu da se flaster suši u 20 min, a ja sam ga u nekim slučajevima držala i po 40-50 min jer se nije skroz osušio.

A kada sam ga skinula, njah, razočaranje. Prvo što je cura u recenziji pisala da ju je flaster jako čupao, e pa mene nije, bilo je ko da odljepljujem normalni flaster sa kože, ništ posebno, a ništ posebno je i djelovanje ovog flastera.

Naime, izvukao mi je možda 5 mitesera od TONE koliko ih imam. Slijede slikice.


Ovo je moj jadan nosić i područje na kojima mi se jako dobro vidi koliko mitesera imam. A na slici možete i vidjeti kako se ovaj flaster zapravo topi i curi s mog nosa, a sloj nije bio predebel.


Flaster skinut s moga lica nakon 40 min. Vidite da na njemu nema ništa, osim nekih možda dlačica sitnih koje je uspio počupati.


O vidi, jedan miteser tamo na području nosa i par tu dolje na sredini. Razočaranje.

Dakle vidite da ovo nije zapravo ništa posebno, pogotovo sa mojim problemom.

Nastavljam s recenzijom Nesura flastera. Dakle objasnila sam kako sam došla do njega i isprobala sam ga nakon par korištenja Avonovog flastera i opet mogu reći, ista stvar samo u drugačijem obliku.


Jedina razlika je što je ovo duplo veća tubica flastera nego Avonova. I ovaj flaster ne sadrži slicilnu kiselinu nego aktivni ugljen koji se meni pokazao kao pogodak za nečistoće na licu.


Dakle Avon - 30 ml, Nesura - 60 g.

Za razliku od Avon flastera, ovaj flaster je toliko gust da s njime nisam imala nikakvih problema u vidu nanošenja, nije se topio, nego koliko god debeli sloj stavila on stoji i ne mrda. A pošto je gust, treba malo jače stiskati tubicu da flaster izađe van, ja sam se bome pomučila prilikom stiskanja :D Još jedan plus je što se suši brže nego Avon flaster i nema onaj osjećaj hlađenja jer nema salicilne kiseline.Potpuno je crne boje i neproziran, ali mogu vam reći da miteseri na bradi nisu toliko uočljivi koliko na nosu jer su sitniji, ali opet ne volim ih gledati na sebi :D


A ovo je razultat skidanja flastera. Ovaj  za razliku od Avonovog jače prijanja uz kožu i više čupa, te je rezultat malo vidljiviji u vidu ovih dlačica koje je počupao s moje brade, ali isto nema mitesera koje je trebao počupati van.


Presuda? Teško je presuditi kada zapravo ni jedan ni drugi na mojoj koži ne daju wow rezultate, ali ipak presuđujem u Nesurinu korist flastera jer: gušći je i bolje prijanja uz kožu, ne topi se s lica, više čupa, nemam straha od salicilne kiseline, cjenovno je povoljniji od Avonovog (Avon 53kn bez akcije, Nesura 6,5$ iliti 39kn) i dobije se više proizvoda (Avon 30ml, Nesura 60g).

Isprobala sam i Nesura flastere od ugljena i njima sam oduševljena i recenzija stiže čim mi stignu s ebay-a!

A sada je na vama da se odlučite želite li probati ove flastere. Ko zna, možda bi nekome i odgovarali.

Hoćete li probati ove flastere?

You Might Also Like

0 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin