Oriflame Beauty Nail Food - spasioc mojih noktiju!

21:05

Dragi moji, sada slijedi jedna moja ispovjest.

Dakle, do svoje 18-e godine nisam imala nokte, grizla sam ih, trgala, nema što nisam radila s njima. Bili su kratki i nerijetko bi ih grizla do krvi, ali čak i krv i užansa bol me nije spriječavala da ih grizem i dalje.

Znam, strava i užas. Nema što moja mama nije pokušavala da me odvikne od te grozne ''navike'' ako možemo to nazvati navikom, to je prema meni više problem psihe i stresa koji je svuda oko nas. Mnogi su mi govorili, prijatelji i rodbina, da je to ružno, pa daj pogle kak ti ruke izgledaju, ti si cura, one moraju imati lijepe nokte, nema čega se nisam naslušala.

Probavala sam sve, tablete vitamina B za nokte i kosu, čak i one lakove koje kada stavite u usta su tako gorki da vas tjera na povraćanje, ali ni to me nije spriječavalo da ne grizem nokte sve do jednog dana kada se dogodio neki klik u mojoj glavi i kada sam odlučila da neću više gristi nokte, al taj put za ozbiljno. Dolazilo mi je puno puta da onaj mali bijeli dijelić koji je uspio narasti odgrizem ali držala me neka jaka volja ko nijedan put do tada.

I evo danas skoro 5 godina kasnije ja imam nokte :D Koje mogu nalakirati a da ne izgledaju na cirkus. I zbog svih ovih problema sad obožavam lakove za nokte i ne mogu se izdovoljiti svih tih boja u kojima se pojavljuju.

Ali postojao je jedan problem... Nakon toliko godina grižnje noktiju oni su bili tanki, pucali su čim prerastu meso jagodice prsta, listali su se... Mislila sam da nikad neću imati dugačke nokte ko one tete na reklamama.

Ali ponosno izjavljujem da više s tim nemam problema! :D

Oriflame nail food iliti regenerator za nokte sam uzela nakon razgovora s mojim dečkom. Pojadala sam mu se da mi non stop pucaju nokti na što mi je on rekao pa zašto si ne uzmeš one vitamine za nokte. Naime on svira gitaru i u glazbenoj školi su mu nokti pucali jer je njima svirao umjesto trzalicom. Na to mu je profesor rekao za te vitamine i njemu su pomogli...

Odlučila sam i ja to probati, a pošto sam Oriflameov suradnik baš sam u novom katalogu (u petom mjesecu negdje) vidjela ovaj regenerator i odlučila ga probati nakon što mi njihov učvršćivač noktiju nije previše pomogao (makar jako lijepo djeluje kao lak na noktima!).


Ovako izgleda to čudo!

Oriflame kaže ovo: ''Revitalizira i obnavlja slabe nokte. Sadrži hranjiva ulja bobičastih plodova. Neljepljiva formulacija koja se brzo upija. 7ml''.

Sve što Oriflame kaže ovaj regnerator to i radi! Osim ovog da se brzo upija, jer to nije baš točno ali meni to ne smeta :D
Ako vidite u bočici, ova praznina je moje korištenje kroz 3 mjeseca! Dakle jako se sporo troši i ne treba ga puno za nokte. Jedno izvlačenje četkice je dovoljno za sve nokte jedne ruke.

Dakle kada stavim malu količinu na nokte, to razmažem po cijelom noktu i malo na kožicu jer mi je baš lijepo nahrani i ona ne bude suha i ispucana. Dakle osim za nokte, ovo ulje je super i za kožicu.

I ovo što Oriflame kaže da se brzo upija nije točno jer sam ja znala držati ulje na noktima i po pola sata i ništa se nije upilo nego sam ja to utrljala u nokte i prste kada sam zaključila da sam ulje dovoljno držala na noktima.

Ulje sam stavljala na nokte 2 puta dnevno kada sam vidjela da su postali suhi. Tako sam ih mazala negdje tjedan dana i već tada sam primjetila da mi manje pucaju, a sada mogu reći da mi nokat pukne jednom u možda mjesec dana i to stvarno ako jako narastu i opet nije nemoguće to puknuće malo izrašpati sa strane da se ne vidi ili još bolje da ne nestane.

Cijena ovog ulja je 39 kn kada nije na akciji a ja sam ga kupila za 27 kn na akciji. Za ovaj proizvod sada kada vidim kako djeluje dala bi i puno više!


Na sreću svih koji će ikada pročitati ovaj post nemam sliku svojih noktiju prije 5 godina, ali zato evo slike od neki dan kada sam skinula lak sa noktiju, ovu dužinu nisam nikad imala i vrlo sam ponosna na svoje nokte :D


A ovako izgledaju kada ulje nanesem na njih.


A pošto su mi postali malo preveliki morala sam ih skratiti i evo duljine na kojoj su sada :D


Što kažete na moj napredak? :D

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ja sam počela da koristim isto taj lak i koristim nekoliko dana i vidi se razlika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da vidiš razliku :) Jer i ja non stop koristim ovo ulje koliko mi je dobro :)

      Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin