Concrete Minerals, Angel Dust + Electric Eye Primer

10:53

Hello hello! :D

Danas je na red došla Concrete Minerals kozmetička kuća. Ona proizvodi i prodaje mineralnu kozmetiku, 90% linije je vegansko, svi proizvodi su bez parabena i bila sam vrlo znatiželjna što se njihovih proizvoda tiče, te sam odlučila naručiti par proizvoda da ih isprobam.

Moja narudžba sastoji se od Angel Dust mineralnog sjenila i Electric Eye Primera.


Narudžba je došla lijepo upakirana u ovaj pinki papirček i uz narudžbu sam dobila i 2 testera u vrlo čvrstoj vrećici.


Da ne duljim tekstom evo slikica pa će onda pasti i moji dojmovi :D

Ove testere sam premjestila u male teglice pošto im je količina poveća te ću ih imati za nekoliko korištenja :D


Jezebel

StrobelightAngel Dust

Strobelight je srebrna nijansa sa sitnim sitnim srebrnim shimmerom koji se presijava u mnogo boja, ali to dolazi do izražaja tek pod umjetnim svjetlom.

Jezebel je, rekla bih, šljivasta nijansa sa isto tako sitnim shimmerom, roze i ljubičaste boje.

Angel Dust je rozo-lila nijansa (više roza) sa svijetlo plavim odsjajem tj duochrome nijansa.

U nju sam se zaljubila kada sam ju vidjela i morala sam ju imati u kolekciji. Sjenila su pigmentirana i sa primerom traju jako dugo na kapcima, doslovno dok se ne skinu skidačem šminke.
Primer je dosta masnjikave teksture, bež boje sa sitnim shimmerom koji se ne primjećuje kada se nanese na kapak. Pošto imam masne kapke bojala sam se kako će se ovaj primer ponašati na njima, ali mogu reći da sam izuzetno zadovoljna njime!

Kada se pigmenti nanose na kapak, oni se zaljepe na ovaj primer i ne mrdaju. Povećava im se intenzitet i nosila sam sjenila na kapku nekih 10 sati i onda sam primjetila da su malo izblijedila, ali to je za moje kapke pun pogodak.

Može stati uz bok s mojim omiljenim primerom tj Art Deco bazom za sjenila te ću ovaj primer koristiti za pigmente kojih imam puno, a Art Decov za ostala sjenila.

Slijede swatchevi sjenila bez baze.

Prva bez blica, druga sa.


A da bih pokazala izuzetnu kvalitetu ovog primera, koristila sam ga ispod Angel Dust sjenila koji ima duochrome te se baš vjerno dokaže kako primer pomaže tom duochromeu da se pokaže u svom pravom svjetlu :D Prvi swatch je bez primera, drugi je sa :D

Slikala sam Angel Dust u svim mogućim kutevima da se vidi njegova ljepota, it's soooo prettyyyy :D

Mineralna sjenila dolaze u posudicama i neto težina im je 1,5 g, a cijena 7$, dok primer ima .35 ounces kako su napisali i košta 11$. Mislim da su cijene prihvatljive za ovo sve što se dobije.

Sviđa li Vam se moj prvi izbor od Concrete Minerals? :)

You Might Also Like

2 komentari

  1. Wow! Jako si me zainteresirala za ovaj primer :D Vidjeh da ga je i kolegica Voodo nedavno hvalila pa ću svakako razmisliti o kupnnji. Inače, izbor sjenila mi se baš sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Inače baš zbo mojih masnih kapaka tragam za nocim primerima i ovaj i je odličan! :D

      Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin