My new Makeup Geek eyeshadows, swatchevi :D

12:00

Hello hello! :D

Da se ne ponavljam sa svime, OVDJE možete pročitati sve što mislim o Makeup Geek sjenilima kojih sad posjedujem ukupno 16. I dalje sam oduševljena, obožavam ih, obožavam to što ima milijun boja za birati na njihovoj stranici i uglavnom, obožavam njihov brend :)

Sada slijede slike njihovih novih sjenila što sam kupila, koji sada imaju malo drugačiju ambalažu nego prije, ali kvaliteta svega je ostala ista :D

Slijede slike i swatchevi.
 Peach Smoothie

Mango Tango

 Lemon Drop


Peach Smoothie - Svijetla breskvasto bež nijansa, mat

Mango Tango - breskvasto roza nijansa, mat s zlatnim sitnim česticama

Lemon Drop - shimmer žuta nijansa

A ovo je moja kolekcija Makeup Geek sjenila sada :DSwatchevi!Moram napomenuti da sam oduševljena ovim bojama, pogotovo sa Peach Smoothie nijansom, jer daje tu jednu krasnu svježinu kada se nanese preko cijelog kapka, prekrasno! :)

A Mango Tango, hehe, ima više namjena, nosila sam ga i na kapcima i kao rumenilo na obrazima. Kao rumenilo je predivno! Nijansa je mat ali ima te neke fine zlatne čestice koje daju tako jedan decentan sjaj obrazima, ludilo, oduševljena sam njime.

Ovako bi izgledalo kao rumenilo.
Zadnja slika je pokušaj da prikažem te zlatne čestice, al se vidi samo poneka, ali nema veze, vjerujte mi na riječ, predivno izgleda kao rumenilo!

Sviđa li Vam se moja nova kupovina? Koristite li i vi neka sjenila kao rumenilo? :)

You Might Also Like

7 komentari

 1. Divne nijanse mada niti jednu ne bih nosila na kapcima haha :D ok, samo bih peach smoothie nosila :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam jednom imala zeleno žutu kombinaciju na kapcima i svi su se divili kako divno izgleda pa eto, palo je žuto sjenilo :D A Mango Tango uglavnom nosim kao rumenilo jer je predivno :D

   Izbriši
 2. Krasno, već ih dugo želim isprobati, a nikako da si opravdam kupovinu novih sjenila :D

  OdgovoriIzbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin