Avon SuperShock Blackest Black maskara, recenzija :)

22:34

Evo i prve recenzije jedne maskare :D

Odma na početku da objasnim kakve trepavice imam. One su normalne gustoće (valjda), ok duljine, blago uvijene i od maskare tražim da mojim trepavicama podari volumen i duljinu, uvijanje toliko i ne.

Kupila sam ovu SuperShock maskaru prije 2 mjeseca i vrlo sam zadovoljna njome. Tj odlična je i bila bi savršena da mojim trepavicama podari još malo duljine.

Ona mojim trepavicama daje volumen kojeg sam mislila da nikad neću vidjeti na svojim trepavicama i zato mi je na prvo korištenje bila WOW! Boja je prava crna, crnja ne može biti, (zato se i nijansa zove Blackest Black jelte :D logično :D) jedino to što mi ne produži trepavice koliko bi htjela joj je jedan malecki minus.

Još jedan plus joj je što možete staviti i 3-4 sloja na trepavice jer se nadogradnjom slojeva ne stvaraju grudice, ali ja preferiram klasična 2 sloja.

Četkica maskare je dosta velika pa bi pri prvom korištenju moglo biti malo problema dok se ne naviknete na njezinu veličinu, ali odlična je za raščešljavanje i najmanjih trepavica na vašim okicama.

I još jedan plusić je ta njezina predivna ambalaža, baš je preslatko oslikana i neko vrijeme sam samo sjedila i gledala u nju i divila se, ah ja i estetika :D

Iiiiii za kraj podatak da je meni ova maskara baš preodlične teksture, ni suhe ni previše mokre, baš aman taman :D

Cijena joj je 75 kn, sada je trenutno na sniženju i možete ju kupiti za 55 kn, a ja sam ju prije 2 mjeseca platila 45 kn. Količina joj je 10 ml.

Slijede slike mojih trepavica, prva je bez maskare, druga s jednim slojem, treća sa 2 sloja. I inače je sa 2 sloja puno bolji volumen na trepavicama, ali znate kako je to dok morate uslikati sve živo i onda se prvi sloj osuši :DI za kraj 1 sloj naprama 2 sloja :D


Jeste li isprobali ovu maskaru? Preporučujete li mi neku? :D

You Might Also Like

6 komentari

 1. nisam probala, čula sam puno hvale na njen račun, a sad vidim i zašto :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nećeš požaliti ako ju probaš, ja se svaki dan oduševljavam volumenom mojih slabašnih trepavica :D

   Izbriši
 2. obožavam ovu maskaru, doduše nisam ju jako dugo kupovala, prestala sam naručivati iz avona već neko vrijeme, ali da, definitivno odlična maskara!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja ću se morati opskrbiti još jednom kada mi se ova potroši :D

   Izbriši
 3. Da, već odavno ovu gledam, baš zbog volumena.
  Inače sad imam Avonovu Superextend extreme, ona mi super produži trepavice :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam se dvoumila, tj četveroumila kad sam gledala katalog koju bi, al presudila je ambalaža u korist ove maskare, preslatka mi je :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin