Dvoboj i recenzija: BeautyBay The Collection Vs. Macadamia četka za raščešljavanje

21:51

BeautyBay je prije par mjeseci izbacio svoju kolekciju šminke, kistova... I tada sam vidjela ovu četku iz naslova, a izgledala je identično ovoj Macadamijinoj i rekoh ma ne treba mi još jedna četka jer sam ovom od Macadamije prezadovoljna, ali znatiželja mi nije dala mira pa sam ju morala kupiti :D

A sada nakon mjesec i pol uspoređivanja mogu konačno dati svoj sud koja mi je četka bolja.

Za početak da napišem cijenu. Obadvije četke sam naručila sa BeautyBay stranice, a cijene (i linkovi) su sljedeće:


Odmah u startu ću napomenuti da me je kod ove druge četke privukla nešto niža cijena od prethodne, te sam išla onim: ako je ova druga bolja, u budućnosti kada mi se četka ''istroši'' mogu potrošiti manje love na četku.A ovo je BeauyBay četka. Dolazi u prozirnoj plastičnoj ambalaži kao i recimo RT kistovi. Plastična je i ima 2 veličine zubaca za raščešljavanje. Na dršci ima napisanu web stranicu BeautyBay-a.

A ovako izgledaju obadvije četke, jedna uz drugu.
Veličina, oblik, veličina zubaca, sve je identično! Nema ni jedne razlike ako zanemarimo boju i mjesto gdje četke imaju logo.

Ako vas slučajno zanima recenzija Macadamia četke koju sam napisala prije pola godine, možete ju pronaći OVDJE.

A sada na moj dojam. Po meni Macadamia četka ima malo nježnije zupce. Možda je to zato što ju koristim već više od pola godine pa sam ju ''razradila'', ali i BeautyBay četka obavlja posao raščešljavanja s lakoćom kao i prethodna. Jedina razlika je eto ti zupci čiju čvrstoću osjećam najviše na tjemenu kada prođem četkom po njemu.

Zaključak ove brzinske recenzije?

Eto moj izbor bi u ovoj tijesnoj borbi bila Macadamia četka, jer mi je ipak bila prva četka ove vrste :D Bila je ovo teška borba jer ipak razlika u cijeni je nešto više od 20 kn što ide u korist BeautyBay četki, a i boja mi je super (inače imate 6 boja/uzoraka na odabir, krasne su!), ali eto zbog te mekoće zubaca bi prednost ipak dala Macadamia četki.

I sada da još nešto napomenem, moja kosa je tanka, zato preferiram nešto nježnije četke, ali ako imate gustu, čvrstu kosu, možda bi željeli razmotriti ovu drugu četku jer imam dojam da bi djelovala bolje na takvoj kosi, čak bolje od Macadamia četke.

Eto, ovo je jedan kratki i slatki post o dvije četke koje posjedujem, a sada je na vama da se odlučite želite li isprobati jednu ili drugu. Meni se obadvije sviđaju i za par mjeseci ću napraviti update da li su možda i ovoj druga četki omekanili zupci :)

A sada da vas čujem, koju bi radije isprobali? :)

You Might Also Like

13 komentari

 1. Imam Macadamiu i ne mislim je skoro mijenjati. Super rasčešljava, a i plastične četke najviše odgovaraju mojoj tankoj kosi sklonoj mašćenju . Definitivno ju preporučavam :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja također, mojoj masnoj tankoj kosi isto jako odgovara :)

   Izbriši
 2. Stvarno su identice na izgled, a vidjela sam da i Frizerland ima svoju verziju slicne cetke :-) Ja imam Macadamiu i predobra mi je, s tim da mi se vise svidja boja ove BB :-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni također :D Neka ju imam, za češljanje i gledanje kako je divna :D

   Izbriši
 3. Imam Macadamia četku i obožavam ju. Najbolja koju sam ikad probala! Al ove dvije su fakat iste :O

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da da, a ove BB su tako krasnih boja da mi je bilo teško izabrati koju bi kupila :D

   Izbriši
 4. Macadamia četka je na mojoj wish listi, ali ova druga je definitivno identična njoj! Samo što mi prikazuje višu cijenu nego što si napisala u postu, 6,40 funti.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zanimljiva usporedba, moram priznati da dosta slično obje izgledaju. moda dvoboj

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vjeruj i jesu, sad ne vidim razliku više između njih :)

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin