DIY balzami u boji, Part 2, swatchevi :)

13:49


Nastavljamo sa swatchevima mojih novih balzama, slijede 2 nova, a kako izgledaju prethodni možete pogledati OVDJE, a na tom liku vam je i link za recept.

Naravno moj fotić opet ne surađuje sa ljubičastim bojama stoga prilažem sliku u realnoj boji ali slikanu mobitelom.


Dakle ovo su 2 nova balzama. Obadva u tubici izgledaju tamnije nego što jesu na koži, a sve ćete to lijepo vidjeti na swatchevima.

Prvi je mješavina crvenog, srebrnog, zlatnog i bijelog pigmenta i iskreno mislila sam da će ispasti tamnije nego što je ispao. Ali jako mi se sviđa boja i činjenica da mi je ovaj balzam ispao kao mat ruž!

Jako je pigmentiran i potpuno u jednom sloju pokriva prirodnu boju mojih usana. Nijansa je vrlo lijepa i prirodna i nosim ga često u dnevnim prilikama, ali se ne mažem njime prečesto jer ga ipak želim sačuvati pošto mi je boja predivna.

A naravno opet nisam mjerila količine pigmenata tako da ne mogu točno sve pomiješati dva puta :)

Drugo labelo je mješavina lila pigmenta sa srebrnim pigmentom i kada je došao u doticaj sa uljima je jako potamnio, ali sam vrlo zadovoljna kako je boja ispala na kraju. Možda bih ipak željela veću pigmentaciju, ali eto za sljedeći put znam da trebam dodati duplo pigmenata :)

Ono ostavlja lagani ljubičasti sjaj na usnama i idealno je ako ste fan lip tintova da ga nanesete preko njih da vam da jedan mali twist na usnama :)

Sada slijede swatchevi, uživajte!
Kako vam se sviđaju ove nove boje? :)

You Might Also Like

4 komentari

 1. Ljubičasti je prva liga, fakat super izgleda na usnama :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Stvarno je super, drugi ću pokušati napraviti još pigmentiranijim :D

   Izbriši
 2. Ovo je odlična ideja, baš bih mogla isprobat. S obzirom na moju ovisnost o njima dobro bi mi došlo da probam i doma izradit koje :). Super izgledaju labela :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! :) Svakako probaj, ja se svaki put kad ih izrađujem odlično zabavljam, a i njihovim korištenjem isto :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin