Moja HG krema za podočnjake i hidrataciju okoočnog dijela

14:53

Sigurno znate da se borim s podočnjacima koji su veliki, napuhani i ljubičasti.

Pomirila sam se da ne postoje čudesne kreme koje će ih izbrisati i od kojih će oni nestati, ali zato znam kako ih ublažiti i nahraniti okoočno područje da svježije izgleda.
Predstavljam vam Oriflame Seeing is Believing kremu za okoočno područje!

Kremica dolazi u staklenoj teglici, a teglica u kartonskoj kutijici. U kutijici se nalazi i papirić s opisom kremice, a on ide ovako:Kremica je zaštićena folijom stoga možete biti sigurni da ste vi prvi koji ju koristite.Nježno je zelene boje, a tekstura je kremasta i lagana. Ima blagi miris, gotovo neprimjetan, a mene asocira na svježinu.

A sada mali poučak svim curama koje nisu sigurne kako stavljati okoočnu kremu. Prije nekoliko godina sam i ja griješila, ali nakon puno švrljanja internetom sam nešto i naučila. 


Dakle kremicu stavljam kako je naznačeno na slici iznad i moram vam reći da ovo nije bez razloga moja HG krema za okoočno područje.

Kada ju nanesem instantno osjećam kako mi je to područje nahranjeno i osvježeno. Kremica me nekoliko trenutaka i lagano hladi što mi je odlično npr ujutro nakon umivanja da se razbudim.

Zbog korištenja isušujućih korektora za podočnjake primjetila sam da su mi se borice od smijanja počele lagano produbljivati, ali zahvaljujući ovoj kremi i taj problem je riješen. Bore mi je vratila u prvobitno stanje, a neke i smanjile, što mi je bilo WOW.

Razina hidratacije je na nivou i odlična mi je podloga za korektore koje koristim na podočnjacima. A da ne ostanem samo na hidrataciji možda će vas zanimati i kako djeluje na podočnjake.

Već sam na početku rekla da čudotvorne kreme ne postoje, ali meni je ova krema i dalje odlična za podočnjake. Pošto je ovo već druga teglica koju koristim, dakle kremu koristim već godinu dana, mogu reći da su mi se podočnjaci smanjili, ali u pogledu napunutosti, stoga na prvi pogled i djeluju i manji u veličini.

Nema više napuhnutosti, čak i ako jedan, dva dana pauziram s korištenjem i u tom vremenu se ne naspavam.

Okoočno područje mi nikada nije bilo svježije i nahranjenije i to sve mogu zahvaliti ovoj kremi.

Čak sam i frendicu uvjerila u njeno odlično djelovanje kada sam joj dala 5 ml na korištenje, što možda ne zvuči puno, ali računajući da vam ove kreme ne treba puno, to je za otprilike mjesec i pol korištenja, a možda i više.

Nakon par tjedana korištenja evo i ona naručuje full size kremice :)

Kremica sadrži 15 ml proizvoda, a po punoj cijeni košta 85kn, ali je trenutno na sniženju i možete ju kupiti za 32,90kn!! Cijena je odlična, ali koliko mi je dobra govori i činjenica da bih ju kupila čak i po punoj cijeni.

I da, tih 15 ml će vam trajati dugo dugo, meni je jedna teglica trajala preko pola godine. Ali sve ovisi u kojim količinama trošite kremice za okoočno područje.

Još jedan proizvod je uvršten na moju HG listu, a sada da čujem i vaš glas.

Koje su vaše omiljene kremice za okoočno područje, jeste li možda isprobali ovu? :)

You Might Also Like

4 komentari

 1. Jao bas sam razmisljala da je probam! Ovo ide sad na WL!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kratko je koristim, ali sviđa mi se :D I čak mi se čini da su se borice ispod očiju smanjile. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Lako moguće jer je i meni kod toga pomogla ova kremica :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin