Avon True Color Quad sjenilo za oči - Mocha Latte :)

18:30


Ovu divnu paleticu sam osvojila na darivanju na Beauty & Mess blogu što mi je bilo jako drago, jer sam već dugo htjela isprobati Avon sjenila i to baš u ovoj nijansi, a ona je Mocha Latte.

Sjenila dolaze u kartonskoj kutijici i onda u plastičnoj ambalaži i sadrže 5 g proizvoda. Ambalaža mi se sviđa jer ima onaj gumbić za otvaranje tako da neće doći do pucanja noktiju pri otvaranju ambalaže. Oni koji posjeduju Sleek proizvode će znati o čemu pričam :D

Paletica košta 85 kn po punoj cijeni, ali se često može naći na sniženju i za oko 60 kn.


Nijanse su lijepe i neutralne, što je upravo po mom ukusu. 2 nijanse su mat (2 i 4), a dvije su sedefaste (1 i 3). Ovom paleticom se lako može postići dnevni, a i večernji look, stoga mislim da je super investicija za sve neutralnoljupce, a i za cure koje su početnice u šminkanju.

Sjenila su lijepo pigmentirana, ne luđački, ali to vam daje prostor da ih nadogradite do intenziteta koji želite.

Na mojim masnim kapcima s bazom traju cijeli dan, nakon 8 sati primjećujem da su počela blijediti, a na normalnim kapcima vjerujem da bi trajala do skidanja šminke.

Zadovoljna sam ovom paleticom i najdraža mi je nijansa broj 3 koja je predivna topla smeđa boja i prekrasno izgleda preko cijelog kapka, čak i samo bez miješanja sa drugim bojama.

Htjela bi isprobati i ostale nijanse jer mi se jako sviđa omjer cijene i kvalitete :)

Ostavljam vas slikicama.
Jeste li isprobali Avon Quad sjenila i u kojim nijansama? :)

You Might Also Like

6 komentari

 1. Mislim da nepostoji devojaka koja ne voli ovu nijansu senila Mocha Latte.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovo je definitivno paleta koju najviše koristim :) Inače, ove Avon palete su stvarno dobre, a imaju i odličan izbor nijasni.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Stvarno imaju odličan izbor, a i ne sumnjam da ću ju i ja jako često koristiti :)

   Izbriši
 3. Ovu paletu imam već više od godinu dana samo u starom izdanju,i najviše je koristim a ni pola nije potrošena. Prelepe boje,odlična postojanost.veruj mi nećeš se pokajati :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Do sada se nisam razočarala, vjerujem da i neću :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin