Swatchfest #2! Sva moja rumenila! :)

13:44


Nakon svih mojih paleta (LINK) koje ste mogle vidjeti u prošlom postu, na red su došla i rumenila.

Samo ću reći da oboooožavam rumenila i da je ovo na slici rezultat jako velikog suzdržavanja od kupovine. Sveukupno kada pojedinačno gledamo imam 9 rumenila i stvarno nemam pojma kad ću ih potrošiti. Pogotovo jer je većina Sleek rumenila koja su stvarno pigmentirana i treba ih jako malo za završni touch na licu, stoga se jako jako sporo troše.

Moja omiljena rumenila su Sleek rumenila i Oriflame Bronzing kuglice i od nedavno Oriflame Peach Me rumenilo.

Da, posjedujem rumenila samo 2 brenda :D


Kao što rekoh to je suzdržavanje jer da se ne suzdržavam imala bi poveću kolekciju i onda na kraju nebi potrošila ni trećinu iste.

Prvo ću vam pokazati swatcheve Sleek rumenila.


Na slici su rumenila Antique, Sunrise, Coral, Flushed i Blush By 3 u nijansi Pumpkin. Smiješno mi je što na slici sva rumenila izgledaju gotovo netaknuto haha :D 

Nedavno sam kužila jednu stvar. Mislim da sam jedina osoba kojoj Sleek rumenilo Rose Gold nije nešto privlačno, ali zato ovo Sunrise je, čak mislim da su Sunrise i Rose Gold napravljene na istu foru, tj. da je Rose Gold za cure sa svjetlijim tenom, a Sunrise za cure sa tamnijim. Obadvoje imaju taj zlatni sjaj, samo je podloga drugačija.

No da ne blebećem dalje, pokazati ću vam moje omiljeno rumenilo od Sleeka, tj 2 rumenila koja su posebna i moram vam ih pokazati izbliza. Nakon toga swatcthevi! :)Omiljeno rumenilo Antique! Predivno izgleda na licu, a ove zastrašujuće šljokice-shimmer koje vidite u ambalaži se ne vide na licu, nego obrazi dobiju jedan zdrav izgled. Nešto predivno!Sunrise rumenilo, nema riječi za opisati ga... Samo pažljivo sa nanošenjem, toliko je pigmentirano i puterasto da se lako njime može pretjerati!

Swatchevi unutar sobe.Izblendano da se dobije dojam koliko se može ublažiti na obrazima :)

Swatchevi na sunčevoj svjetlosti.Oriflame proizvodi su sljedeći na tapeti, Bronzing kuglice u nijansi Dark Bronze i Very Me Peach Me Perfect rumenilo u nijansi Clear.

Za bronzing kuglice ne mogu pronaći dovoljno riječi hvale! Toliko su pigmentirane, puteraste i predivne da je dovoljan samo jedan prijelaz kistom preko njih i to vam je dovoljna količina za cijele obraze. A k tome, kako li se može potrošiti 25 grama proizvoda?? Cijena im se nekada zna spustiti i na 80-ak kn u katalozima te ju smatram totalno opravdanom jer imate doživotnu zalihu rumenila, a kvaliteta je vrhunska :D

Peach me rumenilo mi je isto jako drago, no nije toliko pigmentirano, zato njega moram obilnije nanijeti na obraze, ali zato daje jedan predivan svjež izgled licu.

Swatchevi unutar sobe.Na sunčevoj svjetlosti.Ovo su bile moje divote. Nanijela sam ih lagano na ruku (ne izgleda tako jelda :D), jer da nisam, pigmentacija bi bila još luđa, a ovako dobijete dojam koliko se može nadograditi i izblendati na licu.

Posjedujete li koje od ovih rumenila, koje vam je najdraže? :)

You Might Also Like

4 komentari

 1. Sunrise i Antique su zbilja predivne nijanse!

  OdgovoriIzbriši
 2. Antique želim naručiti već neko vrijeme, i sad kad vidim tvoje oduševljenje s njim, odluka je konačna :)
  inače nemam još ništa od Sleek-a, treba to promijeniti :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Treba ti ovo rumenilo! :D Brzo na Sleek stranicu :D Od ostalih stvari ti preporučam paletu Storm i Vintage Romance :) A od ruževa Vamp i Mystic, preeedivni su :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin