Miyu Akne Detox sapun & Deo krema + SNEAK PEEK!

12:00


Nastavljam sa isprobavanjem Miyu predivnih prirodnih stvarčica. Svi već znaju da mi je ovo najdraža prirodna kozmetika sa naših prostora, a ako netko ne zna, ta daaaaam, sad sam vam to otkrila :D

Ono što sam isprobala je: (linkovi recenzija su sami nazivi)

Miyu mineralni puder

AntiAc krema, Pure & Care krema, AquaC sprej


Kokosprej & Sunny Days mlijeko.

Sve mi se jako svidjelo i odlučila sam ići dalje po katalogu da vidim što bih mogla još isprobati :D

Odluka je pala na Akne Detox sapun i Deo kremu.


Akne Detox sapun (klik na link)


Došao mi je ovako slatko zapakiran u papirnatu vrećicu zalijepljen naljepnicom.

A kako izgleda, bacite pogled dolje :DŠto Miyu kaže?

Terapeutski glicerinski sapun sa zelenom glinom, morskim algama i eteričnim uljem čajevca. Djeluje detoksifikacijski i antibakterijski i namjenjen je za masnu i problematičnu kožu lica sklonu prištićima i miteserima.

Sapun ima dvije strane, ona s uzorkom je za piling te preporučamo da se tom stranom lice čisti jednom tjedno, a s donjom stranom se može prati svakodnevno, ali ne više od jednom na dan.

Ostatak pročitajte na linku.

Cijena 35 kn, 100 g

Dakle, moje iskustvo slijedi.

Sapun je zelenkaste boje, predivnog uzorka sa gornje strane koja je hrapava, a glatke površine sa donje strane. Miriši po eteričnom ulju čajevca.

Koristila sam ga jednom dnevno (nekada i jednom u dva dana, ovisi o potrebama moje kože) i to navečer kako bih kožu očistila od nečistoća skupljenih tijekom dana. Mislim da je to najbolje vrijeme za detaljnije čišćenje kože.

Sapun me nije jako isušivao i to me iznenadilo jer sam navikla da me sapuni isuše, te odmah nakon umivanja moram staviti hidratantnu kremu. Nakon njega me lice nije zatezalo, te sam bez problema mogla preživjeti i bez kreme, ali ipak je večer vrijeme moje rutine, te nisam preskakala kremu nakon ovog sapuna.

Jednom tjedno sam njime radila i piling tako da sam namočila lice, istrljala lice donjom stranom sapuna, te onda gornjom kako bi se zrnca gline prenijela na kožu. Onda sam dvije minute lagano trljala lice i to je to.

Kožda je bila mekana i škripavo čista, ali ne i suha.

Tijekom vremena sam vidjela da mi se prištići manje pojavljuju te to prepisujem čajevcu i glini (koju inače obožavam) u ovom sapunu.

Sve u svemu jako sam zadovoljna njime, a i činjenicom da se jaaaako sporo troši te će mi ova količina od 100 g trajati cijelu vječnost!

Ako ga ne želite cijelog držati u kupaonici, možete ga jednostavno narezati na dijelove i tako ga koristiti :)

Sjedi 5! :D

Deo krema
Što kaže Miyu?

Jeste li ikad imali problema sa konvecionalnim dezodoranima? Suhu kožu, iritaciju, crvenilo, peckanje?

Onda je ova blaga deo krema na prirodnoj bazi s eteričnim uljima, bez alkohola, konzervansa, anti perspiransa i ostalih tvari dobar izbor za vas.

Ova krema ne priječava fiziološko izlučivanje znoja, koje je zdravo jer se time izlučuju toksini, već odgađa nastanak neugodnih mirisa te upija višak znoja.

Cijena 35 kn, 50 g.

Ostatak također pročitajte na linku.

Prvo da krenem od mirisa. Ajme divote! Citrusni miris, moj najdraži, tako osvježavajuć, razbuđujuć... Ah... :D

A tekstura? Kremasta, a soda se skoro pa ni ne osjeti prilikom nanošenja, što mi je recimo bio slučaj sa drugim prirodnim dezićima... Lajk za to!

Volim ovu kremu jer ju mogu nanijeti iste sekunde nakon brijanja pazuha, ništa me ne pecka, a lijepo mi umiri to područje što su mi ostali dezići uvijek nairitirali. S njom se ne znojim više nego inače, a opet znam da ne stavljam štetne kemikalije na sebe, a uz to i preeedivno mirišim po citrusima <3

Nemam više ništa za reći o ovoj kremici osim: PREPORUKE!

Opet, sjedni 5! :D

A sada mali teaser za sve koji uživaju u Miyu mineralnom puderu i mineralnoj kozmetici općenito.
Divno jelda?? :D

Jeste li isprobali navedene Miyu proizvode? Što kažete na ovaj mali teaser? :D

You Might Also Like

0 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin