New In #13 - Flormar, Avon, Oriflame, Nyx, Essence, Yves Rocher...

16:15


Danas vam donosim pregršt novih stvari koje su se našle kod mene od zadnjeg New In posta.

Opet je ovaj zadnji mjesec bio krcat popustima i besplatnim poštarinama i što sve ne i tako opet kokleknuh pred svime time.

Kupovalo se na razne strane, a otkrila sam i jedan novi web shop kojim sam oduševljena i jedva čekam da vam rejvam o njemu :D

Kao i što to obično biva post će biti podijeljen na kozmetički i nekozmetički dio, a prvo ću krenuti sa nekozmetičkim stvarčicama.

Unaprijed se ispričavam na silnim slikama! :D


Sports Direct


Opet je pala grupna narudžba sa Sports Direct stranice o kojoj sam vam pisala OVDJE. Kupila sam 3 majice, od koje su mi najdraže upravo ova crvena i bijela i to pod a) zato što obožavam stripovske junake i pod b) zato jer je Carlton legenda nad legendama :D Tu se našla i kapica koja me oduševila ovim lopticama :D Kako izgleda na meni? Pogled dolje na mene kako se glupiram xD



A kako je bilo božićno vrijeme, Sports Direct je imao lude popuste na igre i ostale stvarčice, te sam si uzela ovaj drinking game za 30 kn! Oduševila sam se jer su čašice staklene, a ovaj komplet sam negdje i vidjela za kupiti za 150-200 kn. Prenapuhana cijena kad sam ga ja ovako jeftino upecala :D Hik!

Ebay



Što se dogodi kada si plesač i nakit koji inače košta 10-15$ ti se jako svidi? Onda pratiš sve moguće aukcije i nadaš se da nešto ubereš puno jeftinije. Tako je bilo samnom i ove 2 ogrlice sam osvojila na aukciji. Zlatnu za 3,5 $, a srebrnu za 5 $. Ulov godine za ples! :D


Kako moj život nema smisla bez muzike i užasno sam osjetljiva na preloše slušalice bez dobrog zvuka i basa pala je i ova kupovina. Ovo su već druge po redu (isti model) kojeg sam kupila s Ebay-a. Drvene su, špagica je presvučena koncem tako da se manje petljaju, a zvuk koji proizvode je nevjerojatan! Sony, Panasonic i ostale marke (isprobala sam ih sve) se slobodno mogu sakriti pred ovim slušalicama.



Pošto sebi i frendicama radim balzame, moram se opskrbiti tubicama, a ove sam slučajno našla za 80 centi i odmah sam uzela 3 paketa koliko je bilo dostupno. Ne znam kako su bile tako jeftine jer su inače najjeftinije (po 10 kom) 2,80 $, ali neka, ne tužim se :D

Aliexpress


Bacam se u vode bonsai drveća! :D Naručila sam dosta vrsta sjemenja i čim bude ljepše vrijeme krećem sa sadnjom i uzgajanjem. Znam da trebaju proći godine dok drvce ne počne ličiti kao ova drvca na slici, ali vremena se ima, kao i strpljenja :D


Sailor Moon fans?? :D Crtić mog djetinjstva, a i sada gledam nove epizode tako da kad sam vidjela ovu haljinu, morala je biti moja haha :D Ako niste upoznati sa tim anime-om, ovo je haljina od lika Sailor Mars čije je ime Rei :D


Ovo je zadnja nekozmetička stvar koju sam nabavila u Ikei! :D Valjda sam pola sata provela u dijelu sa mirisnim svijećama, a izbor je pao na ovu od jagode, naranče, a plava je morski povjetarac :D Prefino miriši i ja bi taj miris opisala kao dan proveden na plaži pod kokosovom palmom :D

A sada na kozmetiku! :D

Flormar


Kao što znate Flormar još uvijek ima 60% na cijeli asortiman i to je rezultirano sa 3 posjeta toj trgovini. Kupila sam 3 laka + još 4 koja su ispod na slici, olovku za oči i full coverage korektor.


A ova olovka je Wet n Wild olovka za usne koja se eto našla ovdje jer sam ju kupila u isto vrijeme kada i lakove. Prvi dojam, dugačka je kao 2 normalne olovke! :D

Dm


Dm svako malo posjećujem i tako je nastalo nekoliko kupnji. Balea šampon za suho pranje je kupljen na bon s popustom, a u košarici su se našli i ovaj Balea tonik za matiranje s puderom, Balea vodica za volumen kose i Wet n Wild mat nadlak s kojim sam jako jako zadovoljna, a cijena mu je odlična: 14,90 kn.


Pošto su mi zubi osjetljiviji nego prije morala sam isprobati ovu četkicu za osjetljive zube, a kako je u to vrijeme bilo sniženje na cijeli Melem asortiman, kupila sam ovu malu teglicu, a onda su u košaricu uskočile i ove 2 Essence olovke, te mi se njihov broj popeo na 6 :D


U Dm-u sam također kupila ovaj Alverde duo - maskara i tuš, prvenstveno zbog zlatnog tuša koji je predivan i takav sam dugo tražila! Essence Crystal liner sam vidjela kod Blanke na blogu i odlučila da mi definitivno treba ovo šljokičavo čudo.

Paste za zube su zapravo iz Lidla, a ovaj duo paket je koštao samo 30 kn ako se dobro sjećam.


Pošto Alba Botanica proizvodi izlaze iz asortimana iskoristila sam popust i uzela na isprobavanje ovaj gel za umivanje sa enzimima ananasa. Na prvu odlično miriši, a za dalje ćemo vidjeti. Na rođendanski bon sam uzela i ovu Celloderm pužev gel i Essence better than gel nails nadlak koji me oduševio!

Avon


Morala sam isprobati ovaj novi losion za tijelo za suhu kožu, jer mi koža potkoljenica po zimi ludi i svrbi od suhoće. Uzela sam i još jednu olovku ovaj put u nijansi Purple Punch i novi balzam za usne u nijansi Soothing Strawberry.


I onda je neplanski i ovaj ljepotan završio kod mene. Hidrokolor Absolute u nijansi Tender Mauve.

Oriflame


Ponestalo mi je moje Oriflame kremice Seeing is Believeing i htjela sam isprobati ovu novu iz True Perfection linije te sam ju i kupila. Također sam si naručila i 2 High Impact olovke u nijansama: Amazon Green i Deep Plum. Prvi dojam, o Bože kakva lijepa boja i pigmentacija!


Onda je Oriflame izbacio i nove Everlasting korektore i naravno da pošto imam ogromne podočnjake sve što ima naziv Lasting mora biti moje. The One Wonderlash je moja HG maskara koja je dobila novo pakiranje, ali sve ostalo je ostalo isto. Moram priznati da mi se ovo pakiranje puno više sviđa nego staro i uskoro će osvanuti i recenzija ove maskare! Uz narudžbu sam dobila i ovu odličnu pincetu.


A ovo je nagrada koju sam osvojila na Oriflame nagradnoj igri! Objavili su dobitnike i kada sam vidjela svoje ime nisam mogla vjerovati. Nisam ni znala što sam osvojila, a kada mi je stigao paket ostala sam u šoku. Dnevna i noćna krema i serum iz True Perfection linije! Oduševljena sam, a pošto imam i kremu za okoočni dio, imam cijeli komplet ove linije :D

Ebay


Stigao mi je zamjenski kistić koji je dupe za RT Base Shadow kistić o kojem sam pisala OVDJE, i 2 kistića na nanošenje sjenila koji su svaki bili po 8 kn. Prvi dojam, odlični za tapkanje sjenila, a pogotovo pigmenata na kapak jer su tanki i dovoljno čvrsti! Oduševljena sam.

Muller


Kada sam vidjela ovu Nude liniju od Essence kozmetike, nisam previše obraćala pažnju na nju jer imam i previše takvih stvari i onda sam ušla u Muller i slučajno zastala pred štandićem i probala swatchati ova sjenila. Ajme divote! Sve govori koliko su mi odlična da sam iz Mullera izašla sa 2 nijanse koje su me odmah privukle (a te 2 nijanse su jedine ostale uz još jednu).

Yves Rocher


Obožavam kupovati Yves Rocher stvari i kada mi je došao mail da su zimske stvari bile snižene 50% mojoj sreći nije bilo kraja. Pitate se zašto? Zato jer otkad je došla zimska kolekcija škicam ovo svjetlucavo ulje i puder, ali su mi za moj džep bili ipak malo preskupi...

Zato sam oduševljena otišla na stranicu i ubacila te dvije stvari u košaricu, a uz njih još i balzam od crnog voća, a pokloni uz narudžbu su bili ovaj ruž i paleta sjenila!! Ne mogu vam opisati koliko sam zadovolja ovom kupovinom...

Feelunique


Opet neplanska kupovina. Kod Ivane na Anaviglam stranici vidjela sam ovaj šampon za volumen u godišnjim favoritima. Pošto meni kronično fali volumena, otišla sam na Feelunique stranicu da vidim koliko košta šampon i kada sam vidjela da je ovaj dio snižen na 21 funtu (sam šampon je inače 20 funti), morala sam ga odmah uzeti! 750 ml šampon i 750 ml regenerator, ogromne količine u neodoljivoj ambalaži. Kupovina mjeseca...

Diviana Cosmetics


A sada rejvanje o novom web shopu za kraj!

Dakle, ovaj web shop donosi meni dva najviše priželjkivana brenda: China Glaze i NYX. Uspoređujući cijene, vidjela sam da su im cijene niže (neke stvari 4-5 kn, neke i do 10) nego na Danijel Cosmetics web shopu, a osvojili su me i puno preglednijom stranicom koja je vizualno puno privlačnija nego Danijel Cosmetics stranica.

Poštarina im je 20 kn, a iznad 300 kn je čak i besplatna. Narudžbe poslane do 12h šalju isti dan i stižu odmah sljedeći dan! Moja je došla za 2 dana jer su čekali jedan proizvod koji sam naručila da stigne i sve su mi ljubazno objasnili kada sam im poslala upit. Same pohvale za komunikaciju i ovaj web shop, preporučam!

A što sam kupila: Duo ljepilo za trepavice, NYX Taupe rumenilo i NYX Illuminator. Jedva čekam da vam predstavim ovo zadnje ;)

Uh, stigli smo do kraja ovog posta. Ako imate nekih zahtjeva ili pitanja, sve ostavite u komentarima :)

Pusa, Sura.

You Might Also Like

39 komentari

  1. Odgovori
    1. Jeldaaaaaaaa!!! :D Jedva sam dočekala da dođe! :D Možda se zamaskiram za Maškare :D

      Izbriši
  2. Kakav divni i bogati New In :) Nadam se da ces nas obavestavati kako ti ide uzgajanje bonsai drveta,uvek su mi bila preslatka ta drvca.A zanima me svasta :) : Flormar kamuflaza (nisam znala da je imaju),taj Balea tonik takodje zvuci zanimljivo,jos ako stvarno matira - kupujem odmah,Tender Mauve imam i volim,a sad si me zaintrigirala i sa High Impact olovkama i Wonderlash maskarom (jel daje volumen?ako daje,da je narucim,ovih dana pustam porudzbinu). Cekam tvoje utiske i za True Perfection serum :) Ma citacu o cemu god budes pisala. Uzgred,ti si jedna egzoticna lepotica,gledam slike i komentarisem naglas :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I što da ja kažem na ovakav komentar :) Hvala ti puno <3 Mislila sam i bonsai ubaciti na ovaj blog jer ipak, što me zanima o tome ću i pisati :) Budem stavljala mjesečne slike kako napreduje bonsai :) A možda i nešto o sadnji i tako to :)

      Balein tonik me matira, stvarno, samo što poslje takvih tonika mome licu ne treba krema, tako da ostanem matirana i po 2-3 sata i nakon toga lice dobije zdrav sjaj :) Još mi nekako suzi pore, ja sam vrlo zadovoljna njime :D

      Wonderlash maskara mi je odlična jer ima tu četkicu koja raščešlja trepavice, a može se staviti i po 3 sloja maskare :) Dobijem i volumen i dužinu i podizanje trepavica :) Koristim ju od srednje škole (dakle već 9 godina negdje) i tek prije 3 godine sam se pravo ispraksala s njom :)

      Još jednom hvala na ovako divnom komentaru <3

      Izbriši
  3. Dakle od prve do zadnje fotke sve me odusevljava! Kapa sa uhekima <3 majice, igra za ocepit, sjeme za bonsai, umirem! Trebam to :D
    Sailor moon dress! VRH!
    Sto se tice jeftinih ambalaza, mene kod ebay-a vise nista ne cudi, ali stvarno :D
    Flormarci bijeli i crveni, oci sam ostavila na njima, predivni su, bas mi cesto bude zao sto nemam flormar u blizini :'(
    Mat nadlak od wnw vec na popisu za kupovinu, samo ceka da iskapim ovaj koji imam.
    Mirisne svijeche <3 Iako su me malo razocarale jer se toliko rejvalo o njima, a ne ispune mi prostor mirisom ako su nedajboze vrata otvorena, sto mi je onako, neznam, mislim, kupit cu ih, za te pare, ko ga j* zatvarat cu se u sobu i drogirat mirisom haha.

    Real fakenicques vec narucen po tvojoj preporuci, veselim mu se jako, a ovaj dvojac izgleda odlicno za opisano, i sama volim takve kistove za pigmente.
    Svjetlucavo ulje iz YR!!! Svjetlucavo bilosto, da molim :D
    Ovaj zadnje spomenuti shop, oni su iz Rijeke? Ima navodno i neki na tresnjevci u Zg koji takodjer prodaje nyx, koliko sam
    uspjela naci na netu. Mene je Danijel Cosmetics malo razocarao, djeluju jeftino, ali pri tome ne mislim na cijene, nego na moj osobni dozivljaj, od web shopa do trgovine u Osijeku.
    Naravno osoblje pojma nema, sto god da sam pitala teta mi je samo pokazala opcenito gdje taj tip proizvoda stoji te mi jos nabrojala sto imaju u pol trgovine, i hodala cijelo vrijeme polu sumljivo iza mene. Lose, lose.

    I daj pisi o nyx taupe, bas me zanima na na zutom tenu kako izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebaš sve! Ozbiljno :D I haljinu od Sailor Moon, pa ćemo zajedno tako hodati po ulici haha :D Flormar možeš naručiti i preko neta, imaju stranicu tak da ti može postati lako dostupan :)

      Mirisne svijeće još nisam zapalila, još ih uvijek ovako šnjofkam, ali pošto imam malu sobu, baš to što kažeš, zatvorit ću se i drogirat :D

      I skroz znam o čemu pričaš za svjetlucavo, sve što ima šljokice me kupuje i to odmah, još kad je na sniženju <3

      Da da, Diviana Cosmetics je iz Rijeke i imaju taj web shop, baš mi je puno draži nego Danijel Cosmetics, a još kad vidim tvoje iskustvo o njihovom dućanu, onda znam da tamo nikad neću kročiti :)

      O NYX Taupe rumenilu uskoro, samo da ga isprobam koliko traje na meni i tako to sve :D

      Izbriši
    2. Kakvo otkrice za flormar web shop :D hvala <3

      Izbriši
  4. Jedva cekam recenziju iluminatora :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja jedva čekam da ga podijelim s vama! :D

      Izbriši
  5. Moze linkovi od ovih kistova? Btw,marvelova majica-pun pogodak! Svidja mi se tvoj new in jer je zanimljiv,drugaciji i poseban! Nastavi tako :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvoliiii :D

      Ljubičasti: http://www.ebay.com/itm/Pro-Fibre-Cosmetic-Stipple-Techniques-Makeup-Powder-Blush-Brush-Foundation-Tool-/161331962403?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item2590226223

      Zeleni: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-1Pc-Long-Slim-Handled-Eyeshadow-Brush-Makeup-Brush-Fashion-Shape-/131382026098?pt=AU_Wholesale_Beauty_Health&hash=item1e96fa9f72

      Puno ti hvala na komentaru! :D

      Izbriši
  6. Super New In, odlične stvari :) Jako me zanima Alba Botanica gel za umivanje, nadam se da će biti recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će bit će :D Sada ga uvodim u rutinu i nakon 3-4 tjedna napišem recenziju! :D

      Izbriši
  7. Baš lijep new in, uživala sam od početka do kraja :)). Odjeća me oduševila i idem sad pročačkati po njihovoj stranici i pogledati što si o njoj pisala.
    Bonsai drveće mi je oduvijek bilo primamljivo. Nekoć sam baš jako patila za jednim stabalcem, a u to vrijeme su bili skupi. Sad ih vidim u Lidlu za manje od sto kuna... Jednom ću si nabaviti čisto da stavim kvačicu na tu želju iz djetinjstva. Odakle si naručila sjemenje?
    Nakit s eBaya je predivan! Ne bih nosila, ali taj arabian stil me oduvijek privlači. I što više reći... Odlični noviteti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :D Sjeme sam naručila sa Aliexpress stranice, utipkala sam bonsai seeds i poredala po cijeni od najmanje i stavila free shipping :) I onda išla po redu i gledala koji mi se najviše sviđa :) Jedan set od 9 sjemenja sam dobila za 1$! :) Stvarno nije skupo, a za par godinica možeš imati krasno drvce :)

      Izbriši
  8. Čovječe, ovo je bome pravi new in! :D Fala kaj si mi otkrila Sports Direct stranicu, ima predobrih stvarčica, a i tvoja narudžba mi se jako sviđa! :) Ok, odoh si naručit slušalice za mob, stalno to odgađam, a nemrem živjeti bez muzike. Wet n Wild mat nadlak je i meni na WL, zapravo dvoumim se između njega i GR mat nadlaka, vidjet ćemo koji će na kraju završiti u košarici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu i drugi put :D S ovim slušalicama ne možeš pogriješiti i moj dečko je uzeo iste jer je probao ove moje :D Nije da se hvalim, ali kad je u pitanju muzika, pravi sam znalac što valja, a što ne :D

      Ja sam ovaj nadlak slučajno vidjela dok sam išla prema blagajni i sam je uskočio u košaricu :P

      Izbriši
  9. Uff..ček da se saberem od ovih divnih sličica... jesam :) Sailor moon haljina je pree pree <3 a najviše me zanima celloderm krema..does that shit really work?? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sailor Moon <3 Eh sad, ja se nadam da da, drž fige! :D

      Izbriši
  10. Tvoji noviteti uvijek su uvijek po mom ukusu. :D Sve je stvarno divno <3
    Danijel cosmetics web shop mi je krajnje iritantan. Tako je sve loše napravljeno, neorganizirano, i uvijek se moram ulogirati da bih vidjela cijenu. Iritantno! :D
    Alba botanica gel sam i ja ulovila u dmu ali ceka testiranje jer trenutno koristim apivitin i mogu ti reci da sam odusevljena. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :D I meni je isto to jako iritantno, jednom se ni nisam mogla ulogirati (Bog zna zbog čega) i onda sam morala slati njima u čem je problem... Ma joj, sva sreća da sam pronašla Diviana shop, tako je lijepo sve složeno tamo <3

      Alba Botanica gel sam ulovila jer sam vidjela objavu kod tebe, hvala ti na tome <3

      Izbriši
  11. Ajme, sve mi se sviđa :D Ne znam kakav je Danijel cosmetics web shop, ali i trgovina im je užas, grozno osvjetljenje i iritantne i neupućene prodavačice te iako sam iz Osijeka u tu trgovinu idem samo kad nešto jako želim kupiti, a inače ju zaobilazim u širokom luku :D I ja sam ulovila ovaj Alba botanica gel i uzela sam još hidratantnu kremu koja mi je genijalna :) YR svjetljucavo ulje jako želim, ali ga nisam još kupila, a sad si me ti podsjetila na njega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma bezveze im je web, sve nešt sitno, tamno i moraš se logirati da vidiš cijene, totalno bezveze, ne preporučam :D Onda više ne zavidim vama iz Osijeka kad je ta trgovina tako koma :/ Ja sam imala malo love uz sebe (svom srećom) tako da je pao samo ovaj gel hihi :P

      Brzo brzo na webshop i kupi ulje, diiivno je <3

      Izbriši
  12. bas sam jucer bila u diviana ducanu (ajde da smo i mi nesto korisno dobili u tom gradu haha), valjda sam pola sata bila samo na china glaze lakovima :D svi imaju naljepnicu danijel cosmetics-a na cepu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavidim ti <3 Ja bih išla tamo samo da swatcham sve živo, jer gledam neka NYX rumenila, sjenila i pudere, al jako mi je teško izabrati nijansu online -.- Pogotovo kad sam ovako žuta :D

      Svi proizvodi koji su mi došli imaju naljepnicu Danijel Cosmetics, možda uvoze od njih, makar logika kaže da bi im onda i cijene trebale biti više nego kod Danijel Cosmetics, a obrnuto je, jeftiniji su... Ali ne tužim se :D

      Izbriši
  13. Pozdrav tek sam sad otkrila tvoj blog i oduševljena sam :D Odmah sam naručila slušalice i jedva čekam kad će doći ali morat ću se itekako načekati :) Zanima me ova celloderm krema vidiš li ikakve promjene jer svi pričaju o njoj a malo me strah da je to sve reklama. I da zainteresirala si me za ovaj wet n wild mat nadlak gdje se može kupiti? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komplimentu :D Na kraju ipak moja sestra više koristi kremu, ja sam ju stavila par puta i nakon što se upije, lice mi bude zategnuto kao da sam bila na botoxu haha :D Ali ju nisam više koristila jer sam koristila neke druge kreme za prištiće :/ Sorry što nisam od neke pomoći ovdje :) Wet n wild ''štand'' imaš u svim većim Dm prodavaonicama, znam za sigurno da ima u centru Cvjetni i u City Centru West :)

      Izbriši
    2. Došle slušalice i ne mogu vjerovati kako su dobre,makar su malo preduge ali zato bass je odličan i čak moram smanjiti glazbu jer bude preglasno :D Našla sam wet n wild lak :) i još jedna stvar kakav ti je taj alba botanica gel jer sam i ja nedavno kupila njihovu kremu ali gel me nekako nije privukao :D

      Izbriši
    3. I može link od sjemena? :D

      Izbriši
    4. Jelda da su odlične? Meni su najbolje jer su jeftine, a zvuk je odličan :D

      Alba Botanica gel mi je super, lijepo očisti kožu od nečistoća i šminke koju nisam do kraja skinula uljima ili micelarnom, a i lijepo suzi pore nakon umivanja :) Malkice sam primjetila da bi me mogao isušivati ako ga koristim 2 puta dnevno svaki dan, ali dobar tonik uvijek spasi stvar :)

      Joj linkova ti ima negdje 10 jer je svaki bio za neko sjeme xD Samo u tražilicu na Aliexpressu napiši bonsai seeds i poredaj od najmanje do najviše cijene i izbacit će ti tonu sjemenja :) Onda samo izabereš koje drvo hoćeš i to je to :D

      Izbriši
    5. Da slušalice su vrhunske... Sad si me zainteresirala za taj gel mislim da će ovih dana opet past shopping u dm na alba botanica proizvode jer sam postala malo ovisna o njima,stvarno su super...Preporučavam ti njihovu kremu ja koristim aloe & green tea ali ima još neka i stvarno je odična :D
      Nisam nikad čula za stranicu aliexpress,to nešto poput ebay. inače naručivaš stvari s te stranice ili samo ovo sjeme ?? :D

      Izbriši
    6. Hvala na preporuci, morala bih skoknuti do Dm-a da škicnem i kreme, tako su lijepo upakirane! :D

      Da da, to ti je kao ebay, jedino što ne podržavaju plaćanje Paypalom nego upisivanjem broja kartice ili nekim World pay-em pojma nemam. No ja nisam imala nikakvih problema tokom plaćanja i poslje :)

      Neke stvari su im puno jeftinije nego na Ebay-u, nekima su cijene iste, a neke su malkice skuplje, tako da si gledaš gdje te ispadne jeftinije :D

      Izbriši
  14. Lijep pozdrav! Da se nadovežem na posljednji i pretposljednji komentar. Mene također zanima celloderm krema, pošto sam surfajući o njoj našla ovdje bar neki trag, nadala sam se nekoj recenziji o njoj ali nažalost nema. Možeš li mi reći za što ju tvoja sestra koristi i kako je zadovoljna njome? hvala na odg.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristila ju je za micanje ožiljaka od prištića i protiv prištića (s kojima inače nema nekih vrćih problema) i kaže da joj je malo pomogla sa ožiljcima, ali da nisu skroz nestali, dok joj prištiće nije ublažila. Kaže da nije toliko WOW koliko su govorili na reklami, ali to sve može biti individualno kao i svi preparati :) Nadam se da sam bar malo pomogla :)

      Izbriši
  15. I sto kazes na celloderm onda? Pomaze ili? :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo gore u komentarima sam napisala da ju je na kraju koristila moja sestra :D

      Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin