It Girl I love... event - Raj na zemlji

20:40


Photo credit: AddToLove blog

U srijedu sam bila na svom prvom eventu, a znate kako se kaže: prvi se pamte :D

Drago mi je da je upravo to bio ovaj event jer je bio toliko krasan, mirišljav i naposljetku sladak da mi na sam pogled prve slike sline cure.

Pozvane smo da nam se predstave linije I love.. proizvoda koje sam prije primjetila u Dm-u, ali nisam previše obraćala pažnju na njih.

O kakva je to greška bila!


Ne samo da su mirisi proizvoda božanstveni, nego postoji jedna linija koja je totalno osvojila moje kokosasto srce: Coconut & Cream!

Prezentatorice su nam tijekom predstavljanja ispričale mnoge zanimljivosti o proizvodima, a i jednu zanimljivost off topic, a ona je da 80% ljudi u svijetu voli miris kokosa, dok ga ne voli 20% svjetske populacije.

Ja se definitivno svrstavam u ovih 80% i kokosasta linija mi je mirisom definitivno najdraža!


Ako niste nikada čuli za ove proizvode vjerojatno će vas iznenaditi da je I love... britanski brend.

Ja sam se iznenadila tom činjenicom, ali vrlo ugodno jer I love... koristi sirovine britanskih dobavljača, a proizvodi se proizvode također u Engleskoj!

Proizvodi ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama tako da kod mene oni imaju jedan ooogromni plus!

Također smo čuli poneku riječ o novoj Collistar kolekciji i Juvena švicarskoj kozmetici, ali evo pošto je I love... bio protagonist, ovaj post će ostati posvećen samo njemu :)

Kao što sam na početku rekla, ove proizvode sam primjetila u Dm-u i ne znam da li se mogu kupiti igdje drugdje. Ako je odgovor potvrdan, molila bih vas da se javite sa bilo kakvim informacijama dolje u komentare :D

Da ne duljim sa svime, samo ću se zahvaliti organizatorima na pozivu jer sam prvi put imala priliku upoznati svoje kolegice blogerice i u globalu se odlično provesti u happy mirisnoj atmosferi.
...Sura...

You Might Also Like

2 komentari

 1. Mogu li ovi kolačići izgledati slađe? Nisam isprobala ni jedan I love... proizvod zbog podijeljenih mišljenja koja sam čitala pa nikako da se usudim kupiti si nešto mada je ambalaža stvarno privlačna i veselim se recenziji ukoliko budeš predstavljala neki njihov proizvod. Također sam kokos fan, ne mogu zamisliti da netko nije :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mislim da je ovo njihov vrhunac slatkoće :D Ni ja ih nisam isprobala do sad, ali veselim se tome i sigurno ću pisati recenziju skoro čim se malo više budem mackala s njima :D

   Ja nisam upoznala osobu koja ne voli kokos :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin