I Heart Makeup Nail Geek lakovi :)

11:33


Nastavljam sa recenzijama stvarčica koje su mi stigle sa Pink Pande. Danas su na redu ovi predivni lakovi.

Iskreno, kad me netko pita za Makeup Revolution prvo mi na pamet dolaze palete. Mislim da su im palete nekako najpoznatije, za njima vjerojatno dolaze highlighteri, a tek onda sve ostalo. Najmanje pozornosti su dobili lakovi. To sam primjetila kada sam pokušavala naći swatcheve nekih nijansi i zapravo nisam našla niti jednu sliku kako baš ta nijansa izgleda na noktima.

A kada sam tražila swatcheve nijansi Nail Geek lakova, tek onda sam vidjela kako o njima rijetko tko piše. Zato sam tu ja da to malo promijenim :)

Kada su mi lakovi stigli prvo sam primjetila predivnu bočicu, četvrtasta sa crnim poklopcem i rozim reflektirajućim slovima. Jednostavno, a lijepo.

Četkica je srednje veličine i ravno rezana te nisam imala problema sa lakiranjem. Lakovi su srednje gustoće, ali naginju prema nešto gušćima koje sam probala, te će jedan deblji sloj potpuno prekriti nokat, dok ja stavljam uvijek dva sloja jer eto, tako sam navikla. Moram priznati da sam se iznenadila mazivošću i gustoćom, ali u pozitivnom smislu.


Vrijeme sušenja je normalno kao i kod recimo Essence lakova, a prilikom lakiranja nisu ostajali potezi četkice. Nekako me teksturom i podsjećaju na Essence nove gel lakove.

Lakovi sadrže 12 ml proizvoda, a možete ih kupiti na službenoj MUR stranici, hrvatskoj MUR stranici ili Pink Pandi, te koštaju 22,90 kn.

Meni su se tako svidjeli da već tražim sljedeći koji ću isprobati, ali ako naručujete s weba imajte na umu da su neke nijanse drugačije uživo u što sam se i sama uvjerila.

Pa krenimo mi na nijanse.


Mysterious 42* - srednje tamna ljubičasta, predivna nijansa i baš onakva kakva mi je falila u kolekciji <3

Flare 02* - predivna neon narančasta. Jako sam se iznenadila kako je živa i upečatljiva jer takva nije u bočici, ali na noktima je sasvim druga priča. Pokušala sam sa raznim postavkama poslikati ovaj lak, ali fotić nije surađivao, stoga prilažem 2 fotke (bit će zadnje) slikane mobitelom koji je nešto bolje uspio uhvatiti boju, ali i dalje je puno puno bolja i upečatljivija uživo.

Nijansa je predivna i prava ljetna, biti će jako voljena kod mene <3


Jeste li isprobale koji Nail Geek lak, imate li prijedlog za kupnju neke nijanse? :)
PR PROIZVOD*

You Might Also Like

6 komentari

 1. wow prekrasni su, cak se tako lijepo slazu da bi se moglo iskombinirati da na jedan nokat ide ljubicasti a na drugi narancasti i tako obje ruke :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. E baš sam si i ja to mislila :D Kao onaj sivi i limeta zeleni iz moje prošle manikure :D Ma sve boje se međusobno slažu, dakle god su samo dvije :D

   Izbriši
 2. uuu narančasti je predobar <3 a ove muke oko slikanja neon lakova su mi jako poznate :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Taj je genijalan <3 Izgubila sam živaca i živaca i na kraju odustala, ne mogu protiv fotića, pobijedio me xD

   Izbriši
 3. Eto vidiš, ja nisam ni znala da Makeup Revolution ima lakove za nokte :D Idem sad malo pogledati nijanse, a tvoja ljubičanstvena je predivna :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam znala sam uvijek radije gledala palete :D Ova ljubičasta mi je baš posebna u kolekciji <3 Škicni lakove, ja si pikiram još 2-3 nijanse sigurno :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin