Product of the month - Lipanj

11:40


Malo debelo kasnim sa prošlomjesečnim favoritom, ali nikad nije kasno da napišem nekoliko riječi o stvarčici koju sam neizmjerno voljela prošli mjesec.

Kao što znate prošli mjesec su počele paklene vrućine, a nastavljaju se i ovaj mjesec. U kombinaciji sa suncem, sparinom, prljavštinom u zraku, SPF kremama i ostalim moja koža divlja. Toliko da su mi pore pune svaki dan koliko god ju ja čistila. I tako sam neko vrijeme ludila i dobivala nove mitesere i sitne prištiće dok nisam shvatila da mojoj koži više nije dovoljan samo piling jednom do dva puta tjedno i umivanje gelom dva puta dnevno nego ipak nešto više.

Tu sam u upotrebu vratila svoje omiljene krpice koje sam umirovila preko zime i proljeća jer mi nisu toliko često bile potrebne, ali zato su mi sad ogroman spas. Stanje nije toliko bajno, ali kakvo je bilo prije sad sam i zadovoljna.

Riječ je o Human+Kind All-In-One Deep Cleansing krpicama o kojima sam već pisala, pa ako vas zanimaju detalji gdje kupiti i za koliko nofca to možete pročitati OVDJE.


Ali još ću reći par stvari o njima. I dalje stojim iza svega što sam napisala u recenziji, a svoje pravo lice pokazuju upravo u ovo odvratno vruće vrijeme.

Otkad sam ih svakodnevno počela koristiti navečer za detaljno čišćenje lica, lice mi je čišće i pore su suženije, ne pune se tako često kao prije svakodnevnog korištenja krpica i prištići mi se manje stvaraju. Ona neće totalno ukloniti prištiće jer ako imate kožu sklonu tome (kao npr ja) onda morate posegnuti za kremama koje će to stanje liječiti nakon čišćenja. No u ovo vrijeme mislim da bi mi trebalo čudo da mi lice bude čisto jer je toliko reaktivno na sunce. Toliko da sunce mogu samo pogledati i stvorit će mi se rog na sred čela. Real life unicorn <3

Piling ne radim tako često sada kada svaki dan koristim ove krpice jer one svakodnevno uklanjaju mrtve stanice tako da dodatno mučenje lica nije potrebno.

Zato ih preporučam svima koji imaju problema sa nečistoćama na koži, aknama, prištićima, miteserima i koji su osjetljivi na grube pilinge, a blagi im nisu dovoljni. Krpice su dovoljno blage da vas neće iziritirati, a učinkovite su kao da ste napravile detaljan piling.

Nikad mi se s njima nisu pojavile iritacije niti crvenilo. Perem ih normalno u perilici na 40 stupnjeva i to ih učinkovito očisti i spremne su za novo korištenje. Jedna krpica može potrajati i godinu, čak i više ako se održava pranjem, a ja sam živi dokaz kako se ove krpice nigdje nisu poderale niti iscufale (izlizale?) nakon više od godine dana.

I dalje će mi po ovim vrućinama biti spas tako da ljubav prema njoj neće jenjavati još neko vrijeme.

Kako se vi nosite s ovim vrućinama?

You Might Also Like

0 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin