Black & White Grafiti manikura :)

12:00


Nakon dugo dugo vremena opet sam napravila jednu jednostavnu maknikuricu. Glavni krivac za to je novi nadlak u mojoj kolekciji kojeg sam nedavno kupila.

Riječ je o Grafiti nadlaku iz LE Essence kolekcije Urbaniced. Čim sam ju vidjela znala sam da moram imati ovaj nadlak. Jer... ma ne moram objašnjavati jer svi znate o čemu je riječ... ŠLJOKICE!! I još u crnoj kombinaciji. Jer... ma znate, OBOŽAVAM CRNU!

A sada kada sam iznijela svoje razloge za ovu manikuru, koja je ostala netaknuta na mom radnom mjestu čitav dan što je veliki uspjeh, moram vam pokazati slikice. Još uvijek blejim u nju, čak i dok pišem ovaj post.

Korišteni lakovi:

Oriflame The One Black Noir
Avon Gel Finish Iceberg White
Essence Grafiti  01 Be My Town Homie

Pogledajte tu divotu od nadlaka! Sadrži razne veličine šljokica, ali i razne boje. Bijele, crne i tri različite roze.Na palac, kažipst i srednjak sam nalakirala dva sloja bijelog laka, dok sam na ostala dva nalakirala crni. I onda na sve nokte ovaj nadlak u samo jednom sloju. Šljokica i u tom jednom sloju ima hrpetina tako da drugi sloj nije bio potreban. Essence u zadnje vrijeme ima genijalne šljokičaste nadlakove koji u sebi imaju tonu šljokica. Big thumbs up!

Unaprijed se ispričavam zbog puno slika, ali morala sam predstaviti manikuru sa sva tri laka :DOvo mi je nakon Essence Cinderella laka jedan od najdražih lakova! Slaže se odlično sa crnom i bijelom bazom, ali i sa bazama u drugim bojama, provjerila sam to i na ljubičastom i baš zanimljivo izgleda.

Ovu manikuricu ću lijepo prošetati danas i na Trgu dok vježbam na pokretu Pokreni se. Malo ćemo se oznojiti, ali to je i poanta, da dignemo svoje lijene guzice od kompa, khm khm *kažesjedećizalaptopom*.

Nadam se da vam se sviđa ova kombinacija, a svoje misli zabilježite dolje u komentarima :)

You Might Also Like

8 komentari

 1. Love it <3 Ovaj bijeli je fkt čudo :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Bijelić je odličan! :D Baš boja koju svatko mora imati :D

   Izbriši
 2. Predivna manikura :D Iceberg White imam i volim, ali ga još nisam kombinirala sa šljokicama, ali sad si mi ti dala ideju :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvalaaaaa ^^ Ja ću ga uskoro iskombinirati sa svim šljokicama koje imam, na nail displayu jel, jer nemam toliko noktiju (koliko imam lakova sa šljokicama) da isprobam na sebi xD

   Izbriši
 3. Kombinacija je prelepa, odlicno izgleda. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala hvalaaaa :D Meni je ovo jedna od najdražih kombinacija do sada :D

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin