I Love Hrvatska #1 - Ginger Deer Studio nakit :)

11:53


Dragi moji!

Dok sam počela obrađivati slike, sinula mi je jedna ideja! A to je da bih mogla uvesti novu seriju postova pod nazivom: I Love Hrvatska.

U ovoj seriji ću vam predstaviti hrvatske proizvođače, nebitno nakita ili kozmetike, a danas je prvi na redu Ginger Deer Studio.

Čarobnica iza ovog studia je pregenijalna Josipa koja izrađuje nakit od smole. Da dobro ste čuli, smole. No to nije ona bljak ljepljiva smola koja pada s drveća.

Najbolje je da kopiram tekst sa Ginger Deer stranice kako bih vam bolje dočarala Josipinu viziju ovog nakita i samo objašnjenje o ovom tipu smole.

''Moje ime je Josipa i bavim se izradom nakita od epoksi smole. To je prozirna netoksična masa u koju se može skoro pa bilo što ubaciti. Najbolja stvar u radu s epoksi smolom je to što se konačni izgled ne može vidjeti do samog kraja – kada se izvadi iz kalupa. Tako je svaki novi komad iznenađenje i za mene, a ja obožavam iznenađenja! Ljepota nakita od epoksi smole leži u njegovoj unikatnosti. Svaki komad je originalan i poseban, a uzorak se ne može identično ponoviti.

Postupak izrade jednog komada traje nekoliko dana i uključuje izlijevanje smole, spaljivanje, brušenje i poliranje.''


Kada su mi stigli prstenčići i narukvice nisam mogla doći k sebi od ljepote. Sve ono što sam gledala na GD stranici je još ljepše nego na slikama. A koliko su lijepe slike možete vidjeti gore klikom na GD Studio gdje sam stavila fejs link.

Tako je moje promatranje ovog nakita trajalo cijeli dan, a u glavi su mi se motale razno razne ideje koje bih htjela prenijeti Josipi za izradu novog nakita. Tako sam ju jednom prilikom pitala da li bi mi mogla napraviti prsten Unicorn teme jer kao što znate: unicorns are my thang. ''Nema problema'' reče ona i baci se u izradu. Kada su mi stigli prsteni opet nisam mogla doći k sebi jer mi je napravila ne jedan, nego dva prstena!!

To je prouzročilo još milijun ideja u mojoj glavi, ali bolje da ih zadržim za sebe jer i ovako mislim da sam Josipi već pomalo i dosadna :P

Nakit je predivan i čvrst, poput pravih dijamanata prožetih šljokičavim sadržajem. Koliko volim šljokice znate i sami, no ovaj nakit je nešto najposebnije u mojoj kolekciji i moram priznati da mi nijedne šljokice, čak ni kozmetičke nisu drage kao ova divota od prstenja i naušnica.

U skoroj budućnosti planiram naručiti još hrpetinu toga od drage mi Josipe jer mi je ovaj nakit postao nova opsesija, a toliko je dobar da mi treba jedan ogromni display da sve izložim oku na vidjelo da im se svi moji frendovi mogu diviti. Josipi zavidim na njezinom displayu koji ćete moći vidjeti ovdje dolje, odmah sad :D


No da ja nebih dulje pričala hvalospjeve, najbolje je da vidite što se od GD studija našlo kod mene.


Crno zlatni komplet 


Unicorn prstenje

Nadam se da vam se sviđaju ove divote jer ja evo već sat vremena blejim u slike :D

Za sve informacije se najbolje javiti Josipi u inbox, te će vam onda ona sve objasniti i reći cijene :)

Jeste li već otkrili GD studio? :)

You Might Also Like

12 komentari

 1. Predivno prstenje! Nadam se da ćeš uskoro organizirati neku nagradnu igru ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Prelepo izgleda, divota jedna. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Pa ovo je otkriće :D Odličnoooo je, zaljubila sam se. ♥♥♥♥ Kad budeš mogla, javi mi cijenu ;) :****

  OdgovoriIzbriši
 4. Sviđa mi se jako nova rubrika i veselim se novim postovima :D Nakit je predivan, slinim :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Baš mi je drago jeeee :D I ja slinim za svime što ona radi :D

   Izbriši
 5. Crni su prelijepiiiiiiii!!!! <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Daaaaa, to mi je najdraži komplet nakita kojeg posjedujem :D Jer je crrrnnnnn <3

   Izbriši
 6. Savršeni su! <33
  Mislim da sam se zaljubila :3

  -obožavam tvoje postove, redovno ih pratim :)

  OdgovoriIzbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin