OBAVIJEST - Veliko blagdansko darivanje

08:25


Dragi moji!

Možda ste vidjeli na mojoj Facebook stranici, a možda i niste da sam vam pripremila veliko INTERNACIONALNO blagdansko darivanje!

U pitanju je Gift Card Za Beauty Bay stranicu u iznosu 40€!

Ova nagrada ide iz mojeg džepa, a htjela sam vas darivati nečime što bi se svakome moglo svidjeti, ljubiteljima dekorativne ili preparativne kozmetike ili čak onima koje više zanimaju beauty alati.

Možete birati između bilo čega, hrpetine brendova kao što su: 

DEKORATIVA:
Makeup Geek, LA Splash, Gerard Cosmetics, Anastasia Beverly Hills, Ardell, Artdeco, Illamasqua, Jeffree Star, Cosmetics, Lime Crime, Morphe, Stila...

PREPARATIVA:
Macadamia, Alpha-H, Dr. Brandt, Embryolisse  Pai Skincare, Oskia, Alterna, Filorga...

BEAUTY ALATI:
T3, Babyliss, Parlux, Red Carpet Manicure, Head Jog... 

Ne moram vam ni reći kako je BB upravo meni jedan od najdražih web shopova. Paketi su mi dolazili u roku tjedan i pol, sve netaknuto, testeri se dobivaju uz narudžbe ili gratis proizvodi, a imam toliko proizvoda na wish listi da bi mi trebale valjda 4 plaće da sve izrealiziram, no uspješno se kontroliram :D Pošto paket dolazi iz EU, nema straha od carine pa i cifre mogu biti veće za narudžbe, a poštarina je besplatna.

Uključite se, dijelite link nagradne, pozovite sve da igraju jer je ovo najveće darivanje do sada na mojoj stranici, bit će mi jako drago. 

Evo i linka na kojem se igramo:

LINK

Još jednom, darivanje je internacionalno, dakle za cijeli svijet pošto se nagradni kod šalje mailom pa svi mogu iskušati sreću :)

Sretno svima i sretni blagdani! <3

You Might Also Like

2 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin