Colourpop proizvodi, recenzija i moje mišljenje o brendu

11:10


Sjećate se kad je prije nekoliko mjeseci Colourpop imao popust na inače preskup shipping za Hrvatsku? Umjesto uobičajenih 25$ je shipping bio 5$ i naravno kao i većina cura nisam mogla ne naručiti nešto. Cijeli svijet bruji o njima, kako su kvalitetni, a cijene su smiješno niske. 5$ za sjenila i 6$ za tekuće ruževe.

Mislila sam si uh ovo je samo jedna od mnogobrojnih narudžbi. Tako sam si ja nakon narudžbe pisala ogromnu wish listu jer sam željela skoro sve isprobati, a u prvoj narudžbi sam ubacila 3 ruža i 1 sjenilo. Rekoh ajmo ovaj put malo razmisliti glavom i ne vodit se za čitavim hypeom.

I tako je kutijica došla nakon 2 tjedna od narudžbe. Pošto mi je narudžba bila ispod 160 kn, nije bila na carini niti išta takvo. Prvo, kutijica je bila preslatka, izvana sasvim obična bijela, a iznutra prekrasno oslikana pastelnim bojama.

Nice touch za ljubitelje kutija poput mene xD

Krenut ćemo sa ruževima.S lijeva na desno: Kapow, Beeper i Chi (LE). Tek kada sam sve naručila i kada je naružba putovala prema meni sam pročitala da je Chi dupe za Kat Von D Bow n Arrow i tu se slažem. Nemam usporedbu, ali sada kada imam obadva vidim da to stoji.

Dakle kada je sve stiglo nisam mogla dočekati taj dan da ih pofotkam jer sam jedva čekala pridružiti se ogromnim hvalospjevima svih mogućih blogerica i kupaca.

Nažalost, moram reći da su mene i ruževi  i sjenilo potpuno razočarali. Skupa s njima i cijela kompanija mi je pala u očima i sad mi se još jednom potvrdilo koliko dobar marketing može pridonijeti prodaji.Malo tehnikalija kao npr sastojci na prvoj slici. Aplikator je spužvast, taman veličine, a sama tekstura ruževa dosta rijetka, ali pigmentirana. U roku minute (čak i manje) se potpuno osuše na usnama.

Traju na usnama jako dugo, do prvog masnijeg obroka. Onda slijedi popravljanje. Mogu se nadograditi na tom mjestu gdje su nestali, ali za bolju trajnost ih je bolje potpuno ukloniti i ponovno nanijeti na usne.

Tubica sadrži 3,2 ml proizvoda što je recimo duplo manje od Kat Von D ruževa koji imaju 6,6 ml, dok recimo Golden Rose tekući ruževi imaju 5,5 ml proizvoda. Ako ćemo gledati da ovi ruževi sadrže 3,2 ml za 6$ (računajući da je tečaj za dolar oko 7,20 to bi bilo oko 43 kn) idemo ih usporediti sa GR ruževima koji su 45 kn (ili ako kupujete preko granice 34 kn).

Dakle po mililitru bi GR ruževi koštali 8,18 kn (u Hrvatskoj, u BiH 6,18 kn), a Colourpop 13,44 kn. Ovdje glas definitivno ide GR-u... Već me ranije malo razljutio Colourpop i njihovi Lippie Stix ruževi koji se reklamiraju kao ultra dobri i jeftini (neke naše blogerice su potvrdile da su super), a sadrže mizernih 1g proizvoda! 

Usporedbe radi, većina ruževa ima 3 ili 4 grama proizvoda, dakle ako uzmemo jedan ruž od 4 grama, recimo Oriflame ruž Melted Caramel (koji mi je najdraži mat nudač) i koji se može na sniženju uloviti za 40 kn (ili 30 koliko sam ga ja platila), on dobrano gazi ovaj Lippie Stix po cijeni. Dakle da im je gramaža ista, Lippie Stix bi bio 4 puta skuplji, dakle 20$ iliti 144kn. Što ti je marketing...

Po meni bi im trebali povećati gramažu i proporcionalno cijenu pa nek se prestanu voditi pod onom: mi smo jeftini...

Već sigurno vidite kuda ova recenzija vodi :D

Ok, stavimo mi swatcheve ruževa.


S lijeva na desno: Chi, Beeper, Kapow


Chi


Beeper


Kapow

Ovi ruževi definitivno isušuju usnice i nisu mi toliko ugodni na usnama kao neki drugi mat tekući ruževi.Sljedeći proizvod koji ću malo pobliže opisati je sjenilo iz Kaepop kolekcije Beverly. Dolazi u maloj plastičnoj posudici na odvrtanje. Sadrži 2,1 g proizvoda što je dosta dobra gramaža (MUG ili MAC imaju po 1,8g).

Tekstura je nekako bouncy, mekana i kremasta, ali se ne ponaša kremasto na kapcima, više kao hibrid kremastog/mousse i sjenila u prahu. Zanimljivo jako.

Prvo me iznenadilo što pigmentacija nije ni približna onakvoj kakvu ju prikazuju na promo fotkama, na fotkama blogerica na instagramu/facebooku i ostalim platformama. Swatch koji sam ja radila do neke pristojne pigmentacije je trebalo popraviti tri puta, tj sa tri sloja. I dalje je bilo nekako prozirno.


A ovako je izgledalo nakon swatchanja. Rekoh pa nisam ga valjda toliko potrošila. Na kapcima izgleda ok, makar to nije boja kakvu vidite u posudici nego više crvenkasto ljubičasta. U prvom nanosu je čista crvena, a kada se nadograđuje dobiva i taj ljubičasti ton.


Nadalje, sjenilo me totalno razočaralo pigmentacijom pa sam se opet malo bacila u Google vode. Također čitala sam sva moguća iskustva po forumima, Facebook wall-u od Colourpop-a i ostalim stranicama.

Svugdje sam mogla pročitati kako mnoge nijanse uopće nisu pigmentirane kakvima ih predstavljaju na fotkama blogerica. Također ovu teglicu što vidite i što se čini ogromna za jedno sjenilo je zapravo prazna plastika jer je sjenilo unutra dosta plitko. Dakle brzo se dotakne pan, što su rekle mnogobrojne cure koje su kupile Colourpop sjenila. Ja sam ga prestala koristiti nakon drugog puta pa ne želim vidjeti nakon koliko bi dotakla pan. Neke cure kažu nakon 4-5 korištenja da su mu vidjele dno. To možemo zahvaliti tom bouncy mousse teksturi koja je po meni ''napuhana'' (i time zauzima više mjesta) više nego nego prešano sjenilo.

Da se još dotaknem ambalaže. Stvarno je preglomazna za sjenilo. Da ih imam više već vidim kako bi mi žderala živce jer ih ne možeš pospremiti da ti ne zauzimaju hrpu prostora. Zato jako cijenim sjenila u panovima.

Dakle po meni je sjenilo fail i nikako više nemam želju isprobavati ijedno drugo.

Da se opet vratim na ruževe. Možda ste vidjele na mojoj fejs stranici moju ljutnju oko tekućih ruževa, a možda i niste, pa ajmo ponoviti što se dogodilo.


Vidimo li što se ovdje događa? U primjercima sa lijeve i desne strane je prisutno preočito odvajanje pigmenta od baze, a pigment se i nataložio na dnu tubice. Situacija u srednjem ružu je najkritičnija gdje se pojavila čitava vodeno/uljna faza i točno se vidi ta prozirna tekućina kada vrtim bočicu. Osim nje je tu bila i tamije roza tekućina (kod dna, točno se vidi).

Ovo se dogodilo nakon tjedan i pol stajanja u ladici. Moram napomenuti da sam isprobala puno tekućih ruževa različitih brendova i s nijednim mi se ovo nije dogodilo ni nakon godine dana, a ovako nešto da se dogodi u roku tjedan i pol je nedopustivo.

Poslala sam mail korisničkoj službi s upitom što im se događa s ruževima i njihov odgovor me razbjesnio. Toliko da sam se zaklela da neću više nikad kupiti ijedan Colourpop proizvod.

On je glasio: naši ruževi su potpuno sigurni za korištenje, razdvajanje faza je uobičajeno za tekuće ruževe, preporučamo da ih samo promiješate (točnije napisali su wiggle the wand in the tube) prije upotrebe.

Dakle, moglo bi se reći da sam dobila odjeb na finjaka. Bez ikakvog detaljnijeg objašnjenja, možda isprike... Ma što ja to govorim, malo smo mi tržište da bi se oni brinuli o nama. Ajde još bi sve ok bilo da se ovo dogodilo u jednom ružu, ali u sva tri... Još ne mogu pojmiti da se to dogodilo u jednoj nijansi koja nije dugo ne tržištu jer je iz nove LE kolekcije, dakle to se nije dogodilo jer je dugo stajao na skladištu ili što već. Očito je to zbog jednostavno loše kvalitete.

Dakle dragi Colourpop, ja bih morala miješati ruž prije svake upotrebe?? Gdje vam je pamet i otkud vam taj podatak da je to UOBIČAJENO za tekuće ruževe? To je u neku ruku kao krema koja ima vodenu i uljnu fazu pa vam se one odvoje u tubici. Nije bed, samo promućkajte tubicu. Prestrašno...

Možda jednom Colourpopu moje mišljenje nije važno jer masno ulaže u marketing i slanje cijele linije proizvoda blogericama koje će ih nahvaliti, a mi smo ovako i onako jadni balkanci koji nemaju pojma o ičemu.

Ovo je još jedna slika koja mi je potvrdila njihovu ''kvalitetu''. Ova slika je slikana odmah nakon primitka ruževa kada sam ih i fotkala za ovaj post.


Vidite li ovu tekućinu u nijansi Chi? Ovo žućkasto? To nisam ni primjetila dok sad nisam pregledavala slike (vidi se i na prvoj slici tubica, samo je ovo slikano bliže). Dakle Razdvajanje faza je krenulo odmah nakon što mi je ruž poslan iz Colourpopa. Da sam to vidjela odmah, vjerojatno bih od prvog dana pratila razvoj situacije.

Moje daljnje testiranje je uključivalo ''ležanje'' ruževa na još dodatnih 2 tjedna. Sad mi je žao što to nisam poslikala, ali faze su se tako odvojile da sam bila još bijesnija nego kad sam primila Colourpopov odgovor na mail.

Da zaključimo. Ne podržavam Colourpop, ne podržavam to ''želimo zaraditi na brzinu reklamirajući proizvode da su najkvalitetniji i najjeftiniji'' kad jednostavno nisu... Također se još nisam susrela sa takvom korisničkom službom koju jednostavno zaboli ona stvar što ja nisam zadovoljna dobivenim.

Užasno me dira nepravda i to se nikad neće promijeniti. Mnogi su mi rekli da neke stvar previše uzimam k srcu kad bi ih trebala ignorirati. No ja ne mogu protiv sebe.

I još jedna stvar, tubice, tj natpis na tubicama je čista katastrofa, nakon prvog držanja u ruci su slova počela blijediti... Također i ona srebrna trakica kod otvora.

I još jedna (druga) stvar, u FAQ dijelu na Colourpop stranici stoji pitanje da li su im proizvodi veganski. Odgovor me zbilja nasmijao. U odgovoru stoji: da, bit ćete sretni što su skoro svi proizvodi veganski osim: (ovaj dio me nasmijao, kopirat ću koji nisu, samo ih je ''malo'' jer su SKORO svi proizvodi veganski)

143 - Pressed Powder
3-Way - Ultra Metallic Lip
Bae - Super Shock Shadow
Bardot - Blush
Best O - Crème Gel Pot
Birthday Suit - Blush
Brady - Super Shock Shadow
Bubbly - Super Shock Shadow
By My Side - Super Shock Shadow
Call Me - Crème Gel Pot
Central Perk - Super Shock Shadow
Churro - Pearlized Highlighter
Come and Get It - Pressed Powder
Co-Pilot - Super Shock Shadow
Cuddle Buddy- Super Shock Shadow
Double Date - Pressed Powder
Flitter - Ultra Metallic Lip
Fooling Around - Pressed Pigment
Fox - Blush
Fun With Friends - Blush
Going Steady - Pressed Powder
Highly Waisted - Pearlized Highlighter
Hippo - Pearlized Highlighter
Ignition - Super Shock Shadow
Just Fur Fun - Super Shock Shadow
Keeper - Super Shock Shadow
KT - Ultra Glossy Lip
Lace - Super Shock Shadow
Man Eater - Ultra Metallic Lip
Mittens - Super Shock Shadow
Mixed Tape - Super Shock Shadow
My Jam - Ultra Glossy Lip
No Shame - Crème Gel Pot
Paradox - Super Shock Shadow
Party Time - Super Shock Shadow
Porter - Super Shock Shadow
Puppy Love - Super Shock Shadow
PYT - Ultra Metallic Lip
Stay Golden - Pressed Powder
Stereo - Super Shock Shadow
Sticky Sweet - Pearlized Highlighter
Tang - Super Shock Shadow
Tea Party - Super Shock Shadow
The One - Super Shock Shadow
Tight Fit - Ultra Glossy Lip
Tough Love - Pearlized Highlighter
Tulle - Ultra Matte Lip
Two Much - Pressed Powder
Wisp - Pearlized Highlighter
Wolfie - Ultra Glossy Lip
Zebra - Ultra Metallic Lip

Morate priznati, lista je vrlo kratka :D

Ok, prestat ću pljuvat, možda :P Ne mogu si pomoći kada firma jednostavno želi zaraditi na ljudima pod bilo koju cijenu, to me užasno dira pošto će neki pokleknuti i dati zadnju lipu svojeg studentskog đeparca.

Sačuvajte novce ili ih uložite u ruževe poput Golden Rose, Beauty UK (koji su odlični, a cijena im je super)...

Toliko od mene bijesne za danas. Morala sam se ovdje ispuhati, makar sam možda bila grublja nego inače.

Što je vas razočaralo u zadnje vrijeme? :)

You Might Also Like

41 komentari

 1. Imam 6 senkica i obozavam ih! Pigmentacija je fenomenalna i to mozes da vidis na mom jutjub kanalu, iz jednog poteza puna, puna pigmentacija, zao mi je sto je tvoja nijansa manje pigmentovana :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Očito je razlika od nijanse do nijanse, no mene je prošla želja za isprobavanjem :/

   Izbriši
 2. Hmmm,po meni ovo bas i ne stoji.Znam da svima sve ne odgovara, ali ovi ruzevi i sjenila su fantasticna.Pogotovo oni lipi stiks :D
  Ruzeba, mat , metalic i satin imam oko 20 tak komada, mozda me 2-3 nijanse isusuju, ali ostali su vaaau. Sjenila takodjer.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Moje ruževe vidiš na slikama što im se dogodilo, dakle tu nisam napisala ništa što se nije dogodilo :) Lipie stixe ne želim ni kupiti jer me cijeli odnos kompanije prema kupcu razočarao...

   Izbriši
 3. cijenim ovako poštenu,detaljnu, iscrpnu recenziju.
  a njih može biti sram što su se tako ponijeli, neovisno o tome što si blogerica.
  mogla sam i ja kupiti te ruževe pa tako proći, tj može bilo tko..
  palac dolje za njih.. nije u redu.
  ja nemam ništa njihovo. možda bi nekad i kupila kad je shipping jeftin, al nakon ove recenzije- ipak ne. ne kažem da bih možda tako prošla i ja,ali neka, bolje mir, a svoje novce ću radije potrošiti na kistove s eBaya,haha :D
  ANETA

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. To ti je ono, kako kog zapadne. Nekima paketi nikad nisu stigli, a ja sam imala ovakvo iskustvo s njima. Ma znaš šta, ima odličnih sjenila i ruževa koji se mogu nabaviti i kod nas za male novce, tako da ja svoje pare ipak njima više nedam :D

   Izbriši
 4. Nisam pokleknuto pred hypeom zvanim Colourpop i sad kad čitam tvoju recenziju baš mi je drago. Držim se ja mojig GR i Bourjoise tekućih ruževa.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ovo mi je zapravo bas cudno jer sam cula svugdje samo pohvale i to od cura cija misljenja cijenim. Izgleda da su tebi dosli "pokvareni" proizvodi, mozda greska u proizvodnji ili nesto. Bas peh. I da, svakako je lose to sto su odgovorili, ali svejedno smatram da je brend dobar i narucila bi sebi neke proizvode. A sto se sjenila tice, ljubicasta nijansa cesto i je malo teza za napraviti pogotovo ako je jeftina...iako meni na swatchu svi proizvodi izgledaju super. Chi bas odlicno stoji na tvoj tamniji ten :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam zapravo na dosta strana pročitala od kupaca da nisu zadovoljni jer je hype velik, blogerice pišu jedno a da je proizvod drugačiji koji kupci prime... Pa sam se i sama uvjerila da nije sve tako bajno. Ljubičasta sjenila jesu zeznuta, ali ja imam i jeftinijih verzija koje su 10 puta bolje nego ovo iz posta :/

   Chi je identičan Kat Von D tekućem ružu Bow n Arrow, kvaliteta se ta dva ne može mjeriti, Kat ruž je predivan i trajniji i laganiji na usnama, obožavam ga <3

   Izbriši
  2. Da, to i je moguce. To sam cula i za too faced i nikkie tutorials paletu. Ona je imala svoju odlicnu i pigmentiranu verziju a too faced prodavao kupcima nesto puno puno losije kvalitete i zbog toga je prodaja bila neuspjesna. Nebi me cudilo da se slicno dogadja i ovdje, iako stvarno sve strane blogerice hvale colourpop...da,morphe prvi kao jeftini brend radi odlicna sjenila pa tako i ta malo teza tipa ljubicasta...
   Za kat von d sam cula podijeljena misljenja, nekome su najbolja ikad a nekima bas u onoj fail listi...100 ljudi 100 cudi :D

   Izbriši
  3. Sad ga ti znaj kome vjerovati xD Ja sam morala napisati svoje iskustvo jer sam ipak htjela da u moru blogova bude i moj post s recenzijom kako se ljudi ne bi iznenadili da se ovo i njima dogodi :)

   Izbriši
 6. Ja imam njihove ruževe već 9 - 10 mjeseci i nije mi se ovo desilo nikada :/ Desilo mi se sa Inglot mette tečnim ruževima zato.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A meni se javila jedna blogerica koja ih ima oko godinu dana, skroz ih je slabo koristila a on se unutra sav osušio i slegao na dno tubice :/ Ma, očito kako te koji primjerak pogodi...

   Izbriši
 7. Iskreno neznam zašto me nikad nije previše vukao ovaj brend.. Kad je bila ta akcija s poštarinom nisam htjela naručiti..
  Naravno htjela sam isprobati jer kakva bi to blogerica bila da bar ne probam. Heehe..uspjela sam nabaviti matt ruž,samo da vidim dal opravdava taj Hype...i isto tako nisam baš extra zadovoljna. Jesu jeftini ali puno su bolji GR ruževi... Baš sam neki dan na FB stranici o njima dvoma pisala.
  CP previše isušuje usne...šteta jer su im nijanse vrh....i to je jedino što se meni kod njih sviđa.
  Još sam si uspjela nabaviti koju nijansu i za sada dosta...3 nijanse sasvim dovoljne...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam naručila taj put i više nikada... Niti ne mislim, radije si kupim Golden Rose ili LA Splash koji su na meni najdugotrajniji ruževi, a imaju preodlične nijanse :D

   Izbriši
  2. Isto imam i to već nekoliko mjeseci te 3 nijanse i nije mi došlo do ovog odvajanja pigmenta... Imam dojam da si dobila tvorničku grešku ili jako star proizvod... Al su te na finjak odjeb...ne mogu vjerovati, i baš zbog toga namjerno ne bi trebali kupovati od njih. Sram ih može biti..
   Meni La splash ruževi isto nisu dobri..Postojani i pigmetacija su vrh ali jako mi isušuju usne. Možda čak i više od CP..i sjećam se kad si pisala o njima i govorila da su ti super..očito ovisi o usnama...neznam.. Hahah

   Izbriši
  3. Baš zbog tog odjeba iz inata neću više ništa kupiti, ne znam kakva im je to korisnička podrška, ali nikako nisam zadovoljna firmom...

   Ja imam zahvalne usne što se tog isušivanja tiče, tako da su meni super LA Splash :D

   Izbriši
 8. Ja isto imam Beeper, koji je na meni valjda 2 nijanse tamniji nego na svim ostalim djevojkama, što me na prvu pomalo razočaralo. Ali sam ga svejedno nosila nekih mjesec dana otprilike, nakon toga mi je stajao nekih 2 tjedna i kad sam ga htjela ponovno koristiti, osjetila sam da je poprimio neki užasan miris. Kod mene konkretno nije bilo razdavajanja, ali je svejedno završio u smeću, i ne planiram više eksperimentirati s njihovim tekućim ruževima. A što se tiče sjenila, sve ovisi od nijanse do nijanse, ja imam kričavu zeleno-zlatnu nijansu Telepathy, i oduševljena sam kvalitetom! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vidiš drago mi je da si se javila sa svojim iskustvom, ja svoje nisam ni pošnjofala da vidim da li su promijenili miris...

   Izbriši
  2. Evo, da ti se ja javim sa dojmom... :) Miris je ok, ne brini.. ;) Što se samog ruža tiče, CHI mi je fakat predivan, ništa slično nemam u kolekciji, na žalost prilično mi isušuje usne. Nosila sam ga par dana nakon što je stigao, i evo, do sada nisam imala prilike nositi ga pa je stajao. Čim sam vidjela post, išla sam provjeriti da li se naknadno nešto razdvojilo, no nema nikakvog razdvajanje, za sada. Eto, samo da javim. :)

   Izbriši
  3. I da, nije me toliko oduševio, upravo zbog tog isušivanja, da bih nešto naručila, ali eto, treba isprobati da srce bude na mjestu. :D

   Izbriši
  4. Chi je predivna nijansa, sva sreća da imam Kat Von D Bow n Arrow koji je identičan :D Uskoro ću ga recenzirat :D Prije nego sam ti poslala Chi sam ga dobro dobro izmućkala, tak da se nadam da se tebi neće razdvajat, ljudski mikser sam xD

   Ma sve treba probati, al je najgore kak poklekneš pred hype-om i onda skužiš kako nije opravdan, razočaranje me ubije xD

   Izbriši
 9. Bilo mi je zao sto sam propustila akciju do ove recenzije. Tnx, vise ne bediram. Sramota 👎

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma ništa specijalno ne propuštaš, drži se ti provjerenog ;)

   Izbriši
 10. Šteta jer nijanse ruževa i sjenila mi se baš sviđaju!
  Draga moja, danas dobar marketing može prodati i krepanu mačku!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I meni su nijanse genijalne, ali imam slične, a nijansa Kapow je jako slična Gerard Cosmetics nijansi Gravity (koliko sam uspjela vidjeti po slikama) i nju ću si jednom uzet :D

   Ma marketing je bolesna stvar, stvarno svašta čovjeku može uvaliti...

   Izbriši
 11. Gramaža je smiješno mala... Vidjela sam tu ludnicu na internetu kada su sve cure naručivale i bila sam dosta blizu da i sama narucim. Ali eto možda bolje i da nisam jer ruzevi i ovo razdvajanje izgleda grozn . Podsjeća me na lakove kojima je prošao rok trajanja pa se formula počne razdvajati.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma ja više nikad neću naručiti s te stranice, nemoguće da su baš toliko skloni razdvajanju, ne mislim ih miješati svaki put kad ih nanosim -.-

   Izbriši
 12. Ja sam svoj tekući kupila od jedne ženske, faze su i dalje zajedno, ambalaža je drastično ishabana kao da sam ratovala s njom, ali me toliko isušuju da je to nepojmljivo. Apsolutno loše. Ida je npr skroz zadovoljna svojim nijansama tj. performansom, ali ovo je kao da si, nakon jednog sloja, stavio kilu cementa na usta.
  A nadogradnju neću spominjati uopće. Ljuskica nad ljuskicom.
  Fala lepo, ne bi :D
  Plati pa se rugaj ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Moja avantura sa Colourpopom je završena, pametnome dosta xD

   Izbriši
 13. Nisam probala Colourpop, cekam da mi stigne kartica da mogu da narucim, ali sada cu 2put da razmislim :) Hvala tebi na iskrenoj recenziji, malo je takvih :) Zao mi je sto si se razocarala u brend, slacna sam tebi, pop****m kao se nesto tako naduva u fazonu predobro je a u stvari je totalni Meeeh...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ako želiš naručiti da utažiš znatiželju, uzmi par stvari, nikako nemoj potrošiti puno novaca da se ne razočaraš, makar po meni, novce bi potrošila na nekom drugom mjestu ;)

   Izbriši
  2. Hvala na savetu, tako cu i da uradim :)

   Izbriši
 14. Shake it baby, skake it, hahahaha :D Razumijem tvoju ljutnju i ja bi bila te i da sam super zadovoljna proizvodima, ne bi ih više koristila iz principa, pogotovo kada ima tako divnih brendova. Nekako sam propustila tu akciju Colourpopa, sva sreća, a ne planiram ih ni isprobavati :/

  OdgovoriIzbriši
 15. Baš steta meni se svidjaju i ruževi i lippie s. Imam ih dosta dugo i za sada nisu promjenili teksturu. Ali recimo tekuci ruževi su mi kvalitetom losiji od gerard c. i la splash.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ne mogu se mjeriti sa Gerard ruževima, evo baš danas sam naručila 3 nove nijanse xD

   Izbriši
 16. Upravo sam pročitala post i sjetim se da moj CP Aquarius 2 stoji u ladici cca 2 tjedna i da ga nisam od tada nosila i izvadim ga,gle čuda i meni su se razdvojile faze, razočarana sam totalno

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nisi prva koja mi se javila da su se ruževi razdovojili u faze, ali svakim novim komentarom sve više i više ne poštujem Colourpop kao firmu, gade mi se...

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin