Kat Von D Metal Matte paleta

09:15


Evo je, najljepše palete svih vremena. Paleta mog života. Toliko sam ju željela i onda kada sam ju konačno ulovila nisam mogla doći k sebi.

Ja sam toliko oduševljena svime što se nje tiče da bi najradije ostavila ove tri rečenice u postu i u ostatku samo polijepila slike, ali eto, moram ju nahvaliti s još malo teksta :D

Paleta je nešto najdivnije ikad proizvedeno. U prelijepoj ambalaži a anagramom metal/matte. Kat Von D je moja najdraža bjuti osoba jer je neopisivo kreativna i cijela njena linija mi oduzima dah.

Ambalaža je kartonska kao i kod Shade and Light palete, s time da je ova paleta barem za 1/3 duža od Shade and Light palete, ogromna je, ali to mi nimalo ne smeta jer je sadržaj predivan.

Ne znam da li se još negdje može kupiti osim na Ebayu po enormnim cijenama, ali neki su izrazili želju da napišem post i stavim swatcheve, tako da evo ga :D





Ovu paletu sam na kraju kupila od cure iz Karlovca preko krpica koja ju je kupila u Irskoj i u njoj je crno sjenilo bilo malo oštećeno, no to mi nije predstavljalo ikakav problem. Koje li ironije da sam ju uspjela nabaviti u Hrvatskoj, a tražila sam ju po čitavom svijetu. U toj potjeri sam čak otkrila da mi se  rođaci sele u Švedsku, možete misliti kakve sad planove kujem :P


Paleta ukupno sadrži 9 sjenila iz Metal Crush linije sjenila koji se nalaze u stalnoj podstavi asortimana, a u ovoj paleti je njihova gramaža 1,7g (inače je full size 2,8g), dok su mat sjenila također u jednakoj gramaži, ali njih ima 13. Može se reći da gramažom odgovaraju (skoro) full size sjenilima MUG ili MAC pana tako da je ovo zapravo ogromna količina sjenila, čak 37,4 g sjenila :D


Jedina nijansa koja je u stalnoj Kat Von D postavi je Synergy (predzadnje Metal Crush sjenilo), ali s obzirom na uspjeh ove palete, ne sumnjam da će možda i neka druga osvanuti u stalnoj podstavi.

Ne mogu vam opisati koliko sam zadovoljna paletom. Metal Crush sjenila su predobra, mekana, puterasta, kremasta, luđački pigmentirana. Sjenilo Tinsel je najsvjetlucavije srebrno koje sam ikada vidjela, a prva plava nijansa najljepša plava, moj san plavih nijansi. Ovakvu formulu još nisam imala prilike isprobati i mogu reći da se slažem s navodima na Kat Von D stranici da su jedinstvena po tome. 

Mat sjenila su mekana kao u Shade and Light paleti i minimalno se truse. Pigmentacija se razlikuje od nijanse do nijanse, ali sve su nadogradive u dva sloja i lagano se blendaju kao i gornji red sjenila. Tu nemam nikakvih zamjerki. Naprotiv, užitak ih je pipkati u paleti :P

Jedina stvar koju želim napomenuti je da bi uz ovu paletu uvijek koristila i Shade and Light paletu (ili neku drugu mat paletu) tek toliko da imam uz sebe sve nijanse neutralnijih sjenila za blendanje i konturiranje oka. Za sve ostalo tu je Metal Matte paleta. Ona definitivno nije jedna od onih ''ovdje imam sve potrebne nijanse'' paleta sjenila, ali je zgodna za imati ju za potrebe šarenih lookova koje ja osobno obožavam.





Paleta je jednostavno po mom ukusu jer ima sve nijanse koje obožavam, od plavih, ljubičastih, bordo do zlatne nijanse. Stvarno Kat kao da je čitala moje misli kada ju je stvarala. Požderala bi se živa da ju nisam mogla uloviti...

Malo close-up-ova mojih najdražih nijansi u paleti jer su se nekim čudom neki izgubili u mom laptopu pa nemam close-up-ove cijele palete.




Ja vam ne mogu opisati koliko sam oduševljena svime, a pogotovo činjenicom da sam isprobala formulu Metal Crush sjenila koja su neviđeno dobra, nikakav MUG ni ostala shimmer sjenila se ne mogu mjeriti s ovim...

Swatcheve mat sjenila sam podijelila u dva dijela, a Metal Crush dio sam swatchala odjednom.

Swatchevi su bez baze.



Nijansa Velvet (zadnja) izgleda malo patchy na swatchu, to je moja krivica, nisam skužila da je takav, no na očima je skroz druga priča. Nosila sam ju preko cijelog kapka i ujednačeno se nanosila i blendala, jedna mi je od najdražih u cijeloj paleti.





I za kraj nekoliko lookova koja sam napravila ovom paletom :D


Nijansa Nebula preko cijelog kapka, Fringe (svijetlo roza) u ''pregibu'' tj za bendanje rubova i Velvet na donjem kapku i malo u kutu gornjeg.


A ovo ja zovem Mermaid look :D Watt u unutarnjem i vanjskom kutu oka, na gornjem i donjem kapku, Ignite na sredini kapaka + malo nijanse Tinsel na sredini kao i malo u unutarnjem kutu oka. Pregib je blendan nijansom Feather. Lijeve slike su slikane pod blicem kako bi vidjele koliko su ova sjenila sjajna i svjetlucava <3


Ovaj look je pomalo na alternativnu stranu. Odličan mi je, po ukusu, ali opet nije za svakoga. Da bude nosiviji svakako bi trebalo nabaciti crni liner na kapku i waterlineu, ali meni se ovako svidio. Velvet je u creaseu, unutarnjem i vanjskom kutu oka, a na sredini donjeg i gornjeg kapka je nijansa Flash. Fotić jednostavno ne može uhvatiti koliko su metalik ova sjajna sjenila...

I to je to za ovaj post. Ja se dalje idem diviti paleti, a vi mi javite kako se vama ova paleta svidjela :)

Do sljedećeg posta šaljem puse, Mirela.

You Might Also Like

18 komentari

  1. Stvarno je paleta odlična, ali ovo što si ti kreirala na svojim očima je još bolje! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. ja sam se zaljubila u metal sjenila :) i lookovi su ti divni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš ulovit neko Metal Crush sjenilo, ja si pikiram crveno :D

      Izbriši
  3. Ma mogu zamisliti koliko je dobra i kvalitetna....sjećam se da ju je cura prodavala na krpicama... Bilo mi malo krivo kad sam vidjela da je prodana...znači ti si ta koja ju je čopila.. Hahah.. Imala si sreće...;)
    Stvarno je divna, ali ipak bi radije shade & Light samo zbog toga što više koristim takve nijanse...ovakve mi je samo lijepo vidjeti u paleti...nekad davno sam koristila color nijanse,sve što sam starija idem na neutralnije. A opet tu i tamo furam zeleno ili ljubičasto. Uživaj u njoj.
    Ovaj zadnji look je brutalno dobar. Savršeno. Nabaci još koji na FB stranici da se divimo. Pusa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju drpila čim su mi dojavili hiihihi :D Nabacit ću još koji look svakako ;)

      Izbriši
  4. Mene je oduševila ova paleta, nijanse su predivne, i voljela bih je imati u svom vlasništvu u nekoj skoroj budućnosti.
    Koja joj je cijena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijena joj je bila 60$ + tax u Americi, no ne znam da li se može igdje više kupiti jer je bila Limited Edition :/

      Izbriši
  5. Krasna je, ali ove plave nijanse nisu po mom ukusu tako da me ne privlači toliko :) Shade & Light je više po mom ukusu. Imaš i nju jel da? E pa ako je ikad budeš prodavala, molim da se meni prvo javiš, kupujem po bilo kojoj cijeni ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene su isprva baš privukle te plave, pa onda sve mat nijanse xD Da da imam i Shade & Light, ali moram te razočarati, nju ne prodajem nikako :D

      Izbriši
  6. Ja sam samo došla da se divim lookovima, znala sam da ćeš paletu pokazati na djelu. Zadnji look me oborio s nogu, predivna kombinacija boja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tiiiiiiiiiiii, meni je taj isto jedan od dražih :D

      Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin