Avon mark. točkasta manikura

10:03


Kada me Avon razveselio paketićem u njemu su se našla ova dva nova mark. laka odmah sam raskupusala ambalažu da vidim kakve su nijanse i odmah na prvu su mi se svidjele, a na pamet mi je odmah pala ova ideja za manikuru.

Ništa komplicirano, ali jako efektno! Kada sam ju nosila (tjedan i pol netaknutu zahvaljujući mom omiljenom Essence Better Than Gel Nails nadlaku) svi su mi gledali u noktiće i hvalili kako lijepo izgleda.

Neki su išli toliko daleko da su me optužili (how dare they??) da nisam sama točkala svaku točkicu nego poštambiljala točkice na svaki prst. No nisam, sve sam točkala točkalicom i čak mi ni nije trebalo puno vremena za to. To mi je jedna od najdražih ''tehnika'' jer svaka točkasta manikura izgleda prelijepo, a ni ne treba puno truda za nju. Samo nekoliko lakova i točkalica koju na ebayu možete pronaći za 1$. Čak i cijeli set dobijete za manje od 2$ - ovaj OVDJE.

Svaki drugi nokat sam bojala u drugu boju, krenuvši od palca koji sam započela sa crvenim lakom Red Velvet, a sljedeći nijansom Moondust. Obadva laka sam nalakirala u dva tanja sloja i primjetila da im je pigmentacija izvrsna! Bio bi dovoljan i jedan malkice deblji sloj, ali ja sam picajzla tako da sve lakove, koliko god gusti bili lakiram u dva tanja sloja. Onda sam na svaki nokat točkala suprotnu boju i to je to.
Rezultat je bio slatka točkasta manikura koju možete napraviti sa kojim god lakom hoćete.

Što se tiče finiša lakova, Red Velvet je prava tamnije crvena (rekla bih da malo vuče i na boju vina) metalik nijansa dok je Moondust potpuno kremasti lak bez ijedne vidljive šljokice ili trunka shimmera.

Dosta teksta, prijeđimo na fotke.


Malo za promjenu bih mogla napraviti i crno bijelu točkastu manikuru. Totalno mi se sviđa taj cijeli polka dot dizajn u stilu onih rockabilly haljina iz 50-ih. Totalno sam rođena u krivo vrijeme :D

Sviđa li vam se manikura? :)

You Might Also Like

10 komentari

 1. Da. Sviđa mi se.
  Jako lijepo i uredno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Super je,bas efektno!!Ovaj bordo definitivno uzimam najesen,predivan je!

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivno.Svaka cast bas izgleda besprijekorno.

  OdgovoriIzbriši
 4. Divan post draga <3
  Pogledaj moj blog . Pišem o fashion,beauty i lifestyle temama .Bilo bi mi drago da zapratimo jedna drugu i uživamo u novim postovima ♥

  http://herecomesajla.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin