Makeup Challenge Lipanj - Superhero Inspired - Wonder Woman

17:54


Haaaaaaj ljudovi! 

Ovaj mjesec mi se challenge dobrano odužio. 1.6. je odavno prošao, ali ovaj mjesec sam imala ideju (točnije imala sam ju još kada sam u prvom mjesecu pisala challenge) koju sam htjela provesti u djelo, ali nikako ju nisam uspjela izrealizirati dok nisam imala cijeli dan na raspolaganju.

Konačno je došao i taj dan te sam uživala u cijelom kreiranju Wonder Woman koja mi je omiljeni ženski lik iz stripova. Htjela sam napraviti ovaj look već sigurno godinu dana i što se dogodi? Snime film, film dođe u kina i svi rekreiraju Wonder Woman look. Malo sam se osjećala glupo jer koliko dugo želim rekreirati taj look, toliko mi je sad bio nekako bezveze jer ga sada svi rade. No ajde, rekoh kao i uvijek dat ću looku svoj štih, a moj štih je da Wonder Woman kod mene ima i očni mejkap, HA!

Da me možete vidjeti u cijelosti, vidjeli bi koliko nalikujem Wonder Woman iz stripova. Prava sam Amazonka (što su mi neki dečki znali reći xD) sa svojim jakim rukama i bedrima, tako da nije ni čudo što ju obožavam :D

Rekreirala sam i dio kostima od Wonder Woman što ćete moći vidjeti dolje na slikama, a on u stripu izgleda ovako.


Nisam ga u potpunosti rekreirala jer sam skužila koliko mi je vremena trebalo samo da obojam ovo što jesam, a i sa desnom rukom desni dio tijela mi je bila prava muka obojati da na nešto i liči. Zato si nisam obojala ruke u crno kao što je WW na slici, ali ok je ispalo sve u svemu. Nadam se da će vam se look svidjeti, a najbitnij proizvodi koje sam koristila su:

Mehron Fantasy F-X™ Makeup boje za tijelo i kosu - bijela, crna, crvena i zlatna
SIGIL Inspired pigmenti - Fire Dancer (crveni) i Treasure Keeper (zlatni)
Colourpop sjenilo Two Much
Red Cherry trepavice Wispy
Kat Von D tekući ruž Damned

Pošto je Wonder Woman u svim stripovima prekrasna, bilo mi se teško odlučiti koji bi kostim odabrala, a odabrala sam baš ovaj jer ima malo više posla oko njegovog crtanja. Što se kose tiče, Wonder Woman i ja imamo samo jedno zajedničko, a to je da imamo tamnu kosu. Moja kosa je za razliku od njene božesačuvaj jadna, a kako bi barem približno imala tu neku divlju kosu, pokušala sam joj dati neke valove.

Kosu sam podijelila na pola i na mjestu gdje inače radim visoke kečkice sam te kečkice zavrnula i stavila u pužiće te ih tako nosila dok sam se bojala. Začudo (pošto sam trenutak prije oprala kosu) su mi se ti valovi i uhvatili i rezultat je ispao dosta dobar.

Da ne duljim evo puno fotkica.Kako vam se sviđa look? :)

You Might Also Like

12 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin