BH Cosmetics Blacklight Highlight - paleta highlightera

19:47


Kao što sam obećala, evo i druge palete highlightera koju sam naručila sa BH Cosmetics stranice. Ako ste slučajno propustile prvi dio o Spotlight paleti, možete ga pogledati OVDJE.

Da se ne ponavljam u svim segmentima pakiranja, cijene i ostalih tehnikalija, to škicnite u prošlom postu na linku gore, a ovdje ću se zadržati na onome što je većini bitno: teksturi, pigmentaciji, kvaliteti blendanja na koži i trajnosti.

Moram reći da mi je ova paleta draža nego Spotlight jer znate mene, ono što je neuobičajeno, to upravo najviše volim. Plavi highlight?? Zašto ne :D Ja ću sve nositi, a naravno da već u planu imam i neki lip & eye look. Jedva čekam da mi se PMS-avo lice smiri i da se primim kistova, pogotovo jer opet debelo kasnim sa ovomjesečnim izazovom.

Dakle ukratko: kartonska ''košuljica'' iz koje se izvuče kartonska paleta koja se zatvara na magnet. Ima ogledalo, jupi, i puuuuno prelijepih boja koje su me na kraju iznenadile.


Mislim, dajte pogledajte te boje! Netko ih ne bi nikako nosio kao highlight, ali naravno ja u tu grupu ne pripadam jer mi je jedna boja iz ove palete toliko divna da makar možda izgledam kao vanzemaljac, neću ju prestati nositi. I ne, to nije plava, začudo...

Slijedi kratki opis nijansi.


Electra - jako blijedo žuta nijansa. Predivna je i jedna od nosivijih iz ove palete.


Laser - krem baza sa zelenim odsjajem. Nju mi je na swatchu bilo jako teško uslikati, ali jako je slična, ako ne i ista kao nijansa Zoe od Nable, stoga ću priložiti sliku dolje da se bolje vidi swatch.


Kween - svijetlo plava nijansa sa jačim plavim sjajem. Ona je bila glavni krivac za kupnju palete i nije me razočarala <3


Strobe - nije potpuno bijela nijansa, ali jako je blizu! Ova nijansa bi bila idealna za jaaaako svijetle cure.


On Point - svijetlo roza nijansa sa jakim rozim sjajem. Mislila sam da će mi biti žnj, ali ova mi je jedna od najdražih boja iz palete, predivna je.Illusion - došli smo do moje najdraže boje. Na slici izgleda dosadno jelda? I ja kada sam ju vidjela sam mislila da će biti neka peachy lijepa nosiva nijansa, a kad ono brutala od nijanse! Ovo je jako svijetlo peachy-roza nijansa sa jakim plavo-lila duochromeom/sjajem! Tako je predivna i ne mogu ju prestati koristiti. Predivna je i preko kapaka kao sjenilo.

Tekstura svih nijansi je kao i prošloj paleti puterasta i mekana, netipična za highlightere. Mogu se koristiti onako kako vama najviše odgovara, dakle i kao sjenila, preko ruža... Mogućnosti su brojne. Blendaju se savršeno.

Kada ih stavite na lice preživljavaju sve i traju cijeli dan. Lice možete blotati i oni će ostati onako kakvi su i bili. Ove nijanse su predivne i ova paleta mi je jedna od najdražih koje posjedujem...  Pigmentacija je vrhunska i lako s njima možete pretjerati, ali realno gledajući, ovo ni nisu highlighteri koje tek toliko stavite, nego da vas svi vide kako blještite :D Jedva čekam da napravim neki look i da vam ih pokažem u akciji!

Swatchevi rađeni jednim prolazom po nijansi prstom i jednim potezom po koži.


I za kraj fotkica Nabla sjenila (prvo s lijeva) koje je isto kao i nijansa Laser koju nisam uspjela dobro pofotkati.


Kao i za prošlu paletu i za ovu imate moje preporuke od srca!

Kako vam se sviđaju ove neuobičajene boje? :D

You Might Also Like

8 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin