Catrice LE Sheer Serum Bonzer

16:44


Prošlo ljeto je izašla neka Catrice LE kolekcija koja je sadržavala highlighter u ovakvoj staklenoj bočici sa pipetom. Nikad nisam prežalila što sam u to vrijeme bila na moru i prekasno vidjela tu divotu. Zato sam se jako obradovala kada sam u šetnji Mullerom naišla na novu Soleil d'été kolekciju (iskreno se nadam da je još uvijek aktualna!), a vidjela sam da je i stigla na Pink Pandu.

Odmah sam se razočarala što ova bočica nije highlighter nego bronzer, ali onda sam pročitala da je to serum bonzer i ostalo je povijest. Bržebolje sam ga uhvatila sa police (jer sam primjetila još 2 cure da se motaju oko Catrice stalka - nedam, MOJE!) i pohrlila na blagajnu. 

Teta na blagajni me malo čudno gledala jer sam očito na sebi imala onaj pogled ''ajme ajme ajme ajme, jedva čekam da dođem doma, tako sam hepi'' i skužila je da mi se jako žuri pa mi ovaj put čak nije ni ponudila žvake koje moraju nuditi na blagajni.

Nakon što sam kupila ovu krasotu je u meni proradio onaj unutarnji glasić ''što ako ovo ništa ne valja'' pošto su mi impulzivne kupnje postale strane jer u zadnje vrijeme ništa ne kupujem da nisam pročitala barem nekoliko recenzija. Nije mi bilo drugo nego da ga isprobam, a sada kada sam ga isprobala na dva tjedna donosim vam detaljnu recenziju prije nego ga svuda nestane.Ovaj serum sam platila 40 kn, a sadrži 14 ml proizvoda koji se moraju potrošiti u roku 6 mjeseci.

Na bočici koja je predivna, od mutnog stakla piše da da je ovo tekući bronzer koji se može nositi sam ili pomiješan sa tekućim puderom. Na taj način ga nisam isprobavala nego samo na određenim mjestima preko pudera.

Bočica je ukrašena prekrasnim rose gold natpisom, a u toj boji je također i poklopac. Na sam dizajn nemam zamjerke, naprotiv. Cijela ambalaža je prekrasna i ugodna oku, a bočica pošto je napravljena od stakla u ruci ima i svoju težinu. Da je poklopac napravljen od malo čvršće plastike, nikad ne bih rekla da je ovo drogerijski proizvod.
Bronzer se dozira pomoću pipete koja nije staklena, rekla bih da je od čvršće plastike i u potpunosti je funkcionalna.

Sama tekstura bronzera me iznenadila. Vidite li kako bronzer klizi u bočici? Njegova tekstura je poput laganog gela koji klizi po bočici kako je okrenete, a na koži se prilikom nanošenja lako razmazuje.

Moram priznati da sam se oduševila osjećajem na koži. On je kao da nanosim serum (od tuda očito i ime) i ta tekućina u kojoj je bronzer se tako lagano upija u kožu. Na koži ne ostaje nikakav film nego pigment koji nije preintezivan nego je točno onakav kakav treba biti. Na meni tamnijoj dobivam lagani osunčani sjaj, a svjetlije cure bi mogle upotrijebiti samo jednu kapljicu da bi dobile takvu boju.

Boja bronzera je srednje smeđa, na meni i nije toliko tamna tako da je očito ciljna skupina bila od jako svijetle kože do recimo lagano tamne. Podton seruma je rozi tako da ne preporučam divljanje s njim tj pretjerivanje u količini (možete slobodno nanijeti i do 5 kapi na jedan dio lica, ali sve više od toga je previše) jer sam po sebi može izgledati da ste rumene u licu (i po čelu). No ima jedan bonus. Možda ste na slikicama bronzera primjetile kako se na bočici primjeti zlatni sjaj. Upravo me to kod ovog bonzera oduševilo. On u sebi ima zlatni sjaj koji daje mokar izgled koži. Pošto je podton bronzera rozi taj zlatni sjaj ga neutralizira te daje lijepu osunčanu boju, ali opet, nemojte nanijeti pola bočice na lice.

Zlatni sjaj u sebi nema šljokice tako da je to dobra vijest za ljude s proširenim porama i nisam primjetila da mi se taj sjaj uvlačio tamo gdje ne treba.

Pošto je sam podton seruma rozi najviše ga volim koristiti na obrazima. Tijekom ljeta ne preferiram toliko rumenila kada šećem negdje vani, ali ovaj proizvod je divan za to jer ga mogu nanijeti čak i prstima i izgledat će lijepo. Dat će mi rumenu/bronačnu boju obrazima, lagani sjaj i to mi je skroz priraslo srcu da otkad ga imam nisam koristila nikakvo rumenilo.

Cure koje imaju rozi podton kože bi čak mogle i malo podivljati sa ovim bronzerom jer se na njima taj rozi podton bronzera neće toliko pokazati kao na meni ultražutoj.Na ovoj slici sam serum izblendala do pola kako bih vam pokazala kako se upije u kožu i ne daje onaj ljigavi ljepljivi finish. Na mojoj koži izgleda jako prirodno, malo je tamniji od mog tena što je super, ali vjerujem da kada se vratim s mora da će mi možda biti i presvijetli za bronzer. No unatoč tome i zbog svojeg zlatnog sjaja i dalje ću ga koristiti na obrazima da im dam taj zlaćani sjaj.


Ovdje se točno vidi taj sjaj i kako je neutralizirao taj rozi podton seruma.


Ovu sliku sam vam već pokazala na svojoj fejs stranici, ali nije odmet da ju stavim i tu. Tu na obrazima imam ovaj bronzer i vidi se kako daje taj prirodni sjaj, više mokri nego shimmer.

Ovaj bronzer obožavam, pogotovo jer je doziranje na pipetu, a i njegova tekstura ga čini odličnim pošto se on sam slijeva po stijenkama bočice i taloži stoga će se sav moći iskoristiti. Tijekom nošenja hidratizira kožu, ali nisam primjetila da se nešto više mastim s njim nego sa običnim bonzerom u kamenu. Nosila sam ga osam sati i za to vrijeme je lagano izblijedio, no popravljanje je mačji kašalj. Popravim ga prstima i opet je inzenzitet kao i na početku. Možete ga popravljati i preko pudera u kamenu i neće izgledati ružno.

Nemam ni jedne loše stvari za reći o ovom bronzeru i baš se nadam da ćete ga još moći negdje uloviti.

Jeste li ga ulovile, dojmovi? :)

You Might Also Like

0 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin