Makeup Challenge Srpanj - Bronze up!

20:38


Da, totalno sam fulala prošli mjesec kad nisam stigla napraviti look za challenge. Jednostavno nisam stigla, a ne bih ni stigla da mi je dan trajao 48 sati. Toliko posla oko svega, a ne mogu se klonirati. Što bi mi super došlo, ali nema veze.

Evo looka kojeg sam napravila za prošli mjesec, a za par dana ću objaviti i look za kolovoz kojeg sam uspjela napraviti čak u ovom mjesecu :P

Nedavno sam vam na blogu pokazala novi Models Own pigment koji imam i u kojeg sam zaljubljena, a riječ je o nijansi Honey Bronze (ako vas zanima recenzija možete ju pogledati OVDJE) koja vrišti ime ovog srpanjskog challengea, a on je Bronze Up!. Morala sam ga ukomponirati u look i pokušala sam se nabronzati koliko god sam mogla da to djelomično prirodno izgleda.

U looku sam koristila i jedan novi Catrice proizvod kojeg obožavam i za koji se nadam da ću ubrzo uspjeti natipkati recenziju.


Lice:

Urban Decay All Nighter 4.0 pomiješan sa Skintegra Hydra B serumom
E.L.F. Maximum Coverage korektor - Beige
theBalm Bahama Mama bronzer
Catrice Sheer Serum Bronzer
Rimmel Stay Matte puder

Oči:

Nyx Glitter primer
Zoeva Cocoa Blend paleta
Models Own pigment Honey Bronze
ABH Aurora paleta highlightera
Essence extreme lasting Nude olovka
Oriflame Smokey maskara

Obrve:

Sivo sjenilo iz KVD Metal Matte palete

Usne:

KIKO Milano Smart Fusion ruž nijansa 404


Na oči sam prvo stavila NYX primer i na njega dok je još mokar sam tapkala Models Own pigment. Lagano sam ga izblendala prema gore s obzirom da sam ga stavila samo na mobilni kapak. U pregib sam stavila nijansu Substitute for Love iz Zoeva palete (drugo iz donjeg reda), a u vanjski kut oka nijansu Beans are White (zadnja u prvom redu) na donji kapak sam stavila nijansu Pure Canache (prva u drugom redu), a kao highlight sam koristila nijansu Eclipse iz ABH Aurora palete.

Na waterline sam stavila Essence olovku i to je to.

Slijede fotkice.
Na ovoj fotkici nemam ruž jer sam taman otpuštala kosu iz punđe prije slikanja, ali mi je baš ispala fora i morala sam ju staviti :D


To bi bilo to.

Ovo je jedan od rijetkih ''normalnih'' lookova na mom blogu stoga slobodno podijelite mišljenje da li me više volite u normalnom ili mojem uobičajenom izdanju kada imam nabacane sve moguće boje na sebi.

Mirela

You Might Also Like

8 komentari

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin