theBalm Meet Matt(e) Nude paleta sjenila

08:07


Već dugo čitam i čitam o theBalm paletama. Samo čitam. Nekako mi nije bila prevelika hića kupiti paletu sjenila sa 9 nijansi za tristotinjak kuna. Uvijek je nešto bilo hitnije i bitnije. No kada mi je blogokolegica Me Makeup Victim rekla da će prisilno morati prodati neke svoje stvari, a jedna od njih je bila ova paleta, nisam mogla ne kupiti ju od nje jer me živo zanimalo da li je hajka opravdana za tim čudesnim theBalm sjenilima.

Ne mogu vam opisati kolika je sreća bila kada mi je paket od nje stigao, mislim da nikad nisam tako brzo raskupusala paket! Osim drugih divota koje su bile u paketu, upravo je ova najviše zaokupila moju pažnju. Kako i ne bi kada cijeli theBalm vizual obožavam. Pin up ilustracije sa kartonskim ambalažama, tu me odmah kupite.

Sve theBalm proizvode možete kupiti u Bipa poslovnicama (ne mogu pronaći točno u kojim poslovnicama, stalno im se nadopunjuje taj popis), Muller poslovnicama, na Pink Panda web shopu, WOW Junkie web shopu i Lijepa.hr web shopu u Hrvatskoj, ali naravno možete naručiti i sa stranih web stranica kao što je npr Feelunique. Cijena varira, ali kreće se od 300-400 kn čak (na WOW stranici), a najviše se isplati uzeti u Bipi kada ima 30% popusta na dekorativu.Paleta ima predivnu kartonsku ambalažu koja se zatvara na magnetić. Takvu ambalažu obožavam i najdraža mi je od svih koje postoje na tržištu. Sama sjenila teže ukupno 25,5g što je 2,83 g po sjenilu! Toliko nemaju čak ni Nabla sjenila koja su mi najveća u kolekciji što ova sjenila zapravo čini jako isplativima. Uzmimo cijenu od 310 kn za ovu paletu, po tome bi svako sjenilo koštalo 34,44 kune što je zapravo bagatela za ovu kvalitetu (recimo Nabla sjenila koštaju 60-ak kn po komadu), no toga ćemo se skoro dotaknuti.


Na paleti su ispisani svi podaci od imena nijansi do sastojaka. Paleta ne sadrži talk, stoga oni osjetljivi na taj sastojak ne bi trebali imati problema sa ovim sjenilima. Super mi je detalj opis ovog zgodnog muškarca sa ''naslovnice'' na što sam već navikla kod theBalm-a. Za ambalažu imam same pohvale, kao što već možete zaključiti.


Pošto je ova paleta korištena kod Me Makeup Victim, nemam fotkice nekorištene palete no nećete mi uzeti za zlo, pošto i ovo što je korišteno je tako lijepo ''očuvano'' tako da Makeup Victim smatram svojom sestrom po čuvanju šminke (a i nekim drugim stvarima, no nećemo sada o tome :D). Unutar palete imate i jedno poveće ogledalo, tako da je ova paleta čak idealna i za putovanja.


Nijanse u ovoj paleti se protežu od hladnih do toplih. Po meni je ovaj izbor boja savršen za cure koje vole minimalni look po danu (ili jaki, ne osuđujem! :D) i lagani smokey za noć. Osim ove palete postoje još 2 iz ove mat kolekcije, ali upravo ova ima takve nijanse koje bi se apsolutno svakome mogle svidjeti.

Tekstura je famozna. Mekana, puterasta i jako pigmentirana. Sve boje se blendaju kao od šale, a ne gube na njihovom intenzitetu. U 5 minuta možete biti spremne za polazak jer s ovim bojama ne morate trošiti puno vremena na dotjerivanje, jednostavno kada ih nanosite one se stapaju s kožom same od sebe. Ovo mi je jedna od najdražih formula mat nijansi, a uz nju mi je jednako draga formula Kat Von D mat sjenila.

Na mojim kapcima ova sjenila traju dok ih ne skinem, bez većeg blijeđenja nakon 8-9 sati nošenja (s bazom naravno). Ništa manje nisam niti očekivala pošto su ove palete toliko hvaljenje. Nakon 10-ak sati nošenja primjećujem lagan gubitak intenziteta boje što mi se događa sa svim sjenilima u kolekciji na što utječu moji ekstremno masni kapci. Dakle, ako nemate ekstra masne kapke ova sjenila bi na vama mogla ostati netaknuta kroz sigurno 12 sati, ako ne i više.

Raspon boja je fenomenalan, najsvjetlija boja slonovače, svijetle nijanse za žuti i rozi podton kože, dvije sive nijanse (tamna i svijetla), jedna sivkasto ljubičasta i nekoliko nijansi smeđe, od crvenkaste do neutralne i hladne. Stvarno paleta za poželjeti.Nemam više što za dodati jer sam u ovu paletu zaljubljena, što se može iščitati iz svih redaka.

Swatchevi su napravljeni jednim povlačenjem prsta po sjenilu i dva puta po koži, bez primera. Vidjet ćete kako je pigmentacija WOW!
Ovom paletom sam prezadovoljna i već sam si isplanirala kako ću si kupiti (nekad, bome ne u skorije vrijeme xD) i Meet Matt(e) Trimony paleticu jer obožavam onako crvenkasto ljubičaste nijanse, kao što vjerojatno već i znate :D

Jeste isprobale theBalm sjenila, kako vam se čine? :)

You Might Also Like

3 komentari

  1. Jos placem za njom... 😂😂 divota, jednom ju ugrabim ponovo!!

    OdgovoriIzbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin