Halloween LOTD - The dying Ice Queen

08:16


Prije nego sam radila look za Disney Challenge (ako ste propustili, post je OVDJE), htjela sam napraviti nešto s glitterom koji mi je stigao. The Gypsy Shrine Chunky Silver glitter koji ima oooogromne komade glittera. Na prvi pogled izgleda strašno, ali prebrutalno i znala sam ako ću raditi nešto s njim, da to mora biti potpuno nenosivo jer želim nakrcati pola teglice na sebe.

Razmišljala sam što bih radila, vidjela da glitter sadrži i zvijezdice, podsjetile su me na snijeg, pa sam se sjetila crtića Frozen, pa sam se sjetila Else i zaključila da želim raditi neku verziju Ice Queen. Nisam imala pojma kakvu, ali sam znala da želim ukomponirati gomilu šljokica i plave boje, jer ipak je to Ice Queen :D

Kako je kreativni proces započeo, odmah sam iskusila probleme sa jednim proizvodom, a to je Mehron Fantasy FX bijela boja za lice i tijelo. Jao meni kako se to na licu hvata za sve za što se ne treba hvatati. Ožiljke od prištića, pore i za sve moguće nepravilnosti. Na kraju sam morala skinuti cijeli sloj boje sa lica jer je izgledalo užas. Na nekome tko ima čist ten to ne bi bilo takvo, ali na meni koja je u fazi liječenja tih gadosti je bilo malo žnj.

Gledala sam kako da to popravim pa sam se sjetila da imam najsvjetliji Maybelline FitMe Matte and Poreless puder pa sam njega pomiješala sa bijelom bojom i onda je sve izgledalo malo bolje. I dalje nije savršeno, ali ajde, opravdavam se da je sva ta tekstura po koži zapravo led koji se pohvatao za kožu :P


Nadalje, drugi problem je bio što uopće nisam znala što bih radila jer inače kada nešto do detalja isplaniram, nikad ne ide po planu stoga sam jednostavno improvizirala. Lice i tijelo sam pofarbala u svijetlu boju, napravila očni look sa Sleek i Aurora paletom, nakrcala Orion highlightera na obraze, zalijepila šljokice i onda zaključila da mi nešto fali.

Odlučila sam malo dodati boje na vrat i oko usana da bih dobila mrtvi look, a onda sam se sjetila one scene iz X-man-a (prvi dio) kada je Rouge u tijeku borbe dobila dva bijela pramena i zaključila da bi treba malo bijele kose jer želim prikazati svoju Ice Queen kao umiruću. Na kraju sam zaključila da nema šanse da ostavim svoju prirodnu boju obrva i trepavica nego sam ih htjela obojati u bijelo.

Tu sam također išla isprobati Mehron Fantasy FX boju i ISUSE BOŽE! Za ovu namjenu ta boja je savršena! Nanijela sam ju u jednom sloju na obrve i trepavice i nisam mogla vjerovati koliko sam dužine i volumena dobila. Na trepavicama, ali i na obrvama. Jedan sloj je bio dovoljan da dobijem volumen kao ni s jednom maskarom. Sad u tu svrhu moram upotrijebiti i crnu boju da vidim da li bi rezultat bio isti.

Boju sam nanosila onim češljićem za trepavice i obrve koji vidite na prvoj slici gore.  


Za bjelinu kose sam koristila ni više ni manje nego Batiste šampon za suho pranje. Kada se ne promućka, on ostavlja jaku bijelu boju na mojoj kosi tako da rezultat možete vidjeti na slikama ispod. Malo sam se raspisala o svemu, ali eto sad možete dobiti uvid kako teku moje misli dok improviziram u nekom looku.


Korišteni proizvodi:

Lice:

Mehron Fantasy FX bijela boja
Maybelline Matte and Poreless nijansa 110
Ingrid rižin puder
ABH Aurora paleta (Orion & Luna)
The Gypsy Shrine Chunky Silver glitter

Oči:

Sleek Calm Before the Storm paleta (plave nijanse)
ABH Aurora paleta (Orion & Luna)
NYX Glitter primer
Mehron Fantasy FX bijela boja
The Gypsy Shrine Chunky Silver glitter

Obrve:

Mehron Fantasy FX bijela boja

Usne:

ABH Aurora paleta (Orion & Luna)
The Gypsy Shrine Chunky Silver glitter

Kosa:

Batiste Tropical šampon za suho pranje

DISCLAIMER: ovakav tip glittera se mora oprezno nanositi oko očiju (tj na gornjim kapcima) jer za tu namjenu prvotno nije rađen! Glitter za oči je inače poseban jer je rezan na poseban način da ne iritira oko, tako da ovakav krupniji (i bilo koji drugi koji nije namjenjen očima, pazite na deklaracije) nosite na svoju odgovornost!


Slijede fotkice. Dvije u ovom postu mi je sredila moja seka u Photoshopu (oči i pozadinu) i tako mi je brutalno da si želim nabaviti ovakve leće!! Ne znam samo da li postoje xD


Kako vam se čini ova improvizacija? :D

You Might Also Like

20 komentari

 1. Odlicno! Sekina improvizacija je 👌

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaoo 😄
  Brutalnooo 🔝🔝🔝

  OdgovoriIzbriši
 3. Znači ovo je vrh! Već neko vrijeme nailazim na neke tvoje radove i odusevljava me tvoja kreativnost:)

  OdgovoriIzbriši
 4. divnooo :D plave oci su definitivno pogodak, sa smedima nije to to, nije toliko efektno :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A štaš, kad imaš smeđe oči i uz to osjetljive pa ne želiš trpat leće u boji u njih xD

   Izbriši

Svaki komentar je dobrodošao, hvala! :)

Slijedite me :)

Follow on Bloglovin